Logo Kien wit
Logo Kien
huis kopen en verkopen assen

Huis kopen en verkopen Assen

Huis kopen of verkopen

Makelaar Assen

makelaar van assen KIEN

Of je nu een nieuw huis wilt kopen of je huidige woning wilt verkopen in Assen, dan ben je hier aan het juiste adres! We hebben alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen. Als specialist in de vastgoedmarkt van Assen kunnen wij jou de beste tips en tricks geven voor een succesvolle koop of verkoop. Lees snel verder en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Prachtig om te wonen

Woningmarkt in Assen

Assen is een prachtige stad in het noorden van Nederland met een rijke geschiedenis en vele mogelijkheden voor wonen en recreatie. Het is een aantrekkelijke stad om in te wonen vanwege de mooie omgeving, de goede voorzieningen en de relatief betaalbare huizenprijzen. Op dit moment is de woningmarkt in Assen vrij stabiel. Desondanks zijn de prijzen nog steeds relatief laag in vergelijking met andere steden in Nederland.

assen huis kopen makelaar
Een aantal tips voor het kopen van een huis in Assen

Tips voor het kopen van een huis in Assen

 • Oriënteer je goed

  Begin met het oriënteren op de huizenmarkt in Assen. Bekijk welke wijken je aanspreken en welke huizen binnen jouw budget passen. Maak vervolgens een afspraak met een makelaar om je verder te laten informeren over de mogelijkheden. Als je een huis wilt kopen in Assen, dan heb je een ruime keuze aan koopwoningen. Het aanbod van huizen te koop in Assen is de afgelopen jaren gestegen, waardoor er voor elk budget wel wat te vinden is. Er zijn veel verschillende wijken met elk hun eigen sfeer en karakter. Wat je ook zoekt, er is altijd wel een koopwoning in Assen die bij je past.

 • Check de staat van het huis

  Het kopen van een huis is een grote financiële investering en het is belangrijk om de risico's te verkleinen. Als je een bod doet op een huis zonder het te inspecteren, loop je het risico om later geconfronteerd te worden met onverwachte kosten voor reparaties en renovaties. Laat een bouwkundige keuring uitvoeren om te zien of er eventuele gebreken zijn. Als je gebreken of reparaties ontdekt, kun je eventueel het bod verlagen.

 • Overweeg een aankoopmakelaar

  Als je het lastig vindt om zelf te onderhandelen over de prijs, overweeg dan om een aankoopmakelaar in te schakelen, zoals KIEN wijkmakelaar. Wij kennen de vastgoedmarkt van Assen als geen ander. Onze lokale experts weten precies welke wijken populair zijn en waar je de beste koopwoningen kunt vinden. Daarnaast kunnen wij je ook helpen bij het onderhandelen over de aankoopprijs en bij het afsluiten van een hypotheek.

Huis verkopen in Assen? Een aantal tips

Tips voor het verkopen van een huis in Assen

 • Zorg voor een goede presentatie

  Zorg dat je huis er zo goed mogelijk uitziet als je het gaat verkopen. Ruim op en zorg voor een neutrale inrichting. Maak goede foto's en een video van je huis om het zo goed mogelijk te presenteren op internet. De meeste mensen zoeken online naar huizen, dus het is belangrijk dat uw huis er goed uitziet op de foto's. Huur een professionele fotograaf in en zorg voor een virtuele tour, zodat potentiële kopers een goed beeld krijgen van uw huis.

 • Maak je huis verkoopklaar

  Voordat je jouw huis te koop zet, moet je ervoor zorgen dat het er zo aantrekkelijk mogelijk uitziet. Repareer eventuele kleine problemen, maak het schoon en ruim op, en depersonaliseer het door persoonlijke spullen weg te halen. Dit zal potentiële kopers helpen zich voor te stellen hoe ze hun eigen leven in het huis kunnen inrichten.

 • Kies voor een goede verkoopmakelaar

  Als je jouw huis in Assen te koop zet, dan is het belangrijk om het zo goed mogelijk te presenteren. Met onze expertise en ervaring kunnen wij jou helpen bij het optimaal presenteren van jouw woning. Wij weten precies hoe we jouw woning het beste in de markt kunnen zetten, zodat deze snel en tegen een goede prijs verkocht kan worden.

Maak kennis met KIEN

Waar kan KIEN wijkmakelaar jou bij helpen?

Contact
makelaar van assen KIEN

Als lokale expert in de vastgoedmarkt van Assen, kennen wij de markt als geen ander. Wij weten welke prijzen er worden gevraagd voor vergelijkbare woningen en kunnen je hierbij adviseren. Daarnaast kunnen wij ook de onderhandelingen voor jou voeren en je helpen bij het opstellen van het verkoopcontract. Wij helpen jou om het proces van het kopen en verkopen van jouw woning minder stressvol te maken en zorgen ervoor dat jij de best mogelijke prijs krijgt voor jouw woning.

Enkele succesverhalen

Ervaringen van (ver)kopers

Ik heb mijn huis via Jorrin verkocht. Naast een goed advies is er ook een bouwkundig rapport opgemaakt, zodat ik de woning met een gerust hart kon verkopen. Helaas zat de koper vast op een schip op het moment van de overdracht, maar is super opgelost door Jorrin en heeft me daarbij al het werk uit handen genomen. Het kantoor is erg toegankelijk en opvallend. Pluspunt in vergelijking met andere makelaars: er worden geen opstartkosten in rekening gebracht.

Michelle

Ons huis is verkocht door Jorrin Mulder. Een fijn proces, waarbij we Jorrin als zeer prettig en professioneel hebben ervaren!

René

Wij hadden drie makelaars uitgenodigd en het beste gevoel bij KIEN. Voor ons een uitstekende keuze! De makelaar heeft goed tekst en uitleg gegeven bij de waardebepaling, wees op problemen/gebreken in relatie tot onze mededelingsplicht en heeft een o.i. goede vraagprijs neergezet voor de woning. Er was regelmatig overleg en via een persoonlijke inlog mogelijkheid, konden we het verkoopproces online goed volgen.

Familie Lap
0 / 0