Logo Kien wit
Logo Kien
Kien Wijkmakelaar

Kien Wijkmakelaar Kloosterveen krijgt met Muriël Neeter een nieuw gezicht

Kloosterveen heeft een nieuwe wijkmakelaar: Muriël Neeter. Om dat te vieren vindt er op zaterdag 13 april een feestelijke heropening plaats van Kien Wijkmakelaar Kloosterveen. “Het was altijd mijn droom om makelaar te zijn in mijn eigen wijk.”

Al sinds 2021 is Kien Wijkmakelaar Kloosterveen in de Kloosterveste te vinden. Het team versterkt zich nu met Muriël als nieuwe wijkmakelaar. En nieuw bloed zorgt voor nieuwe plannen en een heropening. Al ruim 18 jaar woont Muriël in Kloosterveen. Ze is dus met een gerust hart een echte wijkmakelaar te noemen. “Ons kantoor zit op zo’n fantastische plek, in het hart van Kloosterveen: de Kloosterveste”, begint ze. “Het was altijd mijn droom om makelaar te zijn in mijn eigen wijk; de wijk die je zo goed kent. Het valt echt op zijn plek zo.”

“De buurvrouw die jouw huis verkoopt”

Kien Wijkmakelaar Kloosterveen is de specialist in de aankoop en verkoop van woningen in de gelijknamige wijk. “Je moet ons zien als je buurman of buurvrouw die jouw huis verkoopt”, vertelt Muriël. Kien is opgericht door Jorrin Mulder die al 23 jaar actief is als makelaar in Haulerwijk. “Hij werd verliefd op Kloosterveen en zag kansen”, legt Muriël uit. “Samen met assistent makelaar Bibianne de Haan vormen we een team dat alles van de wijk en de omgeving weet. En met de uitbreiding van Kloosterveen, gebeurt er natuurlijk van alles!”

Het blijft het nog een verrassing hoe het pand van Kien in de Kloosterveste eruit komt te zien. De ramen zijn namelijk afgeplakt. Via verschillende kijkgaten kunnen geïnteresseerden wel alvast een blik in het pand werpen.

Heropening

Tijdens de heropening op zaterdag 13 april zijn geïnteresseerden tussen 11.00 uur en 17.00 uur meer dan welkom. “Mocht je vragen hebben, op zoek zijn naar advies of willen kennismaken: voel je vooral vrij om even binnen te lopen!”