Logo Kien wit
Logo Kien

Over KIEN wijkmakelaar

Bij ons tref je niet zomaar makelaars. Maar ‘wijkmakelaars’. Op het oog misschien bijna hetzelfde, maar toch heel verschillend. De stap naar Funda is niet meer groot. In een paar minuten zie je welke woningen beschikbaar zijn en binnen een paar klikken plan je een bezichtiging. En je eigen huis verkopen? In de huidige markt kan het verkopen van een woning ontzettend snel gaan, je bakt een taart, je plaatst een bord in de tuin en je zet de voordeur open. Daar heb je toch helemaal geen makelaar meer voor nodig?

Die Goede Buur

Zou kunnen! Maar dit is ook niet wat de wijkmakelaar doet. De wijkmakelaar heeft het aanbod al in beeld voor het online komt. De wijkmakelaar kent jouw wijk. Kent de straten. Je ziet jouw wijkmakelaar midden in jouw wijk, je komt hem tegen op straat, in de winkel, langs de lijn van de sportvelden of het schoolplein. Voor de wijkmakelaar ben je geen nummer. Zelfs geen persoon. Voor de wijkmakelaar ben jij de buurman of buurvrouw. De wijkmakelaar is niet zomaar een makelaar. Het is die goede buur die toevallig ook nog eens alles over de woningen in jouw wijk weet. Best een slimme keuze toch?

Wij verkopen geen huizen, wij veranderen levens

Een huis verkopen, kopen of huren is een levensgebeurtenis. Bij KIEN wijkmakelaar weten we dit als geen ander. Ongemerkt kom je in een achtbaan terecht waarin vele beslissingen noodzakelijk zijn. Je leven staat helemaal op zijn kop. Samen met jou maken we de achtbaan overzichtelijk en kun je de juiste beslissingen nemen, onderbouwd met onze jarenlange ervaring en expertise. Je staat er nooit alleen voor!

Wij geloven dat wanneer we samenwerken en samen de lijn uitzetten, we het hoogst haalbare resultaat boeken. De uitstraling en passie die we samen voor jouw woning voelen, vertalen we 1 op 1 op de koper. Samen beschermen we jouw trots en veilige haven en zorgen ervoor dat de nieuwe eigenaar het stokje probleemloos overneemt.

Onze belangrijkste taak

Wij willen mensen inspireren om een volgende stap te maken in hun leven, te helpen bij hun keuzes en de waarde te beschermen die ze zelf hebben gecreëerd, of samen een plan te maken om de waarde in de toekomst te creëren. Wij ondersteunen jouw persoonlijke groei! Dat is ‘KIEN’!

Welkom bij KIEN wijkmakelaar.

KIEN wijkmakelaar is aangesloten bij NVM makelaars.

NVM makelaar logo