Logo Kien wit
Logo Kien
KIEN wijkmakelaar Kloosterveen
 

Vacature kandidaat makelaar
(24 – 40 uur)

Voor onze vestiging in Assen zijn we op zoek naar een enthousiaste en ondernemende kandidaat makelaar voor 24 – 40 uur per week, die samen met ons KIEN op de kaart gaat zetten. 

Waar zijn we naar op zoek?

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een kandidaat makelaar die graag wil groeien in het makelaarsvak. Na jouw studie Vastgoed & Makelaardij ben je klaar om verder te groeien. Onder begeleiding van onze Meester Register Makelaar / Taxateur leer jij de fijne kneepjes van het vak. Zo zorgen we ervoor dat je klaar bent voor het praktijkdiploma.

Als onderdeel van het KIEN team ben je ondernemend, neem je initiatief en denk je pro-actief mee. Zowel als het gaat om interne als externe zaken. Je staat achter onze persoonlijke benadering en hebt oog voor onze klanten. Je neemt tijd voor de klanten, luistert naar hun verhalen en denkt met ze mee. Zodat zij op de meest optimale manier hun huis in de markt zetten of juist kunnen kopen. In deze hectische markt is het nog belangrijker dat we klaar staan voor (ver)kopers.

Wat bieden wij?

Als kandidaat makelaar geven wij jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en begeleiden we jou volledig. Je loopt mee met onze Meester Register Makelaar/ Taxateur, waar je samen de voorbereiding doet voor je praktijkdiploma. We geven de mogelijkheid om vestigingsmanager te worden en zelfs mede ondernemer. Op kantoor krijg je ondersteuning van je eigen assistent, die je veel werk uit handen neemt en jouw de ruimte geeft om jezelf te ontwikkelen.

Wie zijn wij?

Wij zijn KIEN Wijkmakelaar. Bij ons tref je niet zomaar makelaars. Maar ‘wijkmakelaars’. Op het oog misschien bijna hetzelfde, maar toch heel verschillend. De wijkmakelaar kent de wijk. Hij kent de straten, weet wat er speelt en heeft het aanbod al in beeld voor het online komt. De KIEN wijkmakelaar is niet zomaar een makelaar. Het is die goede buur die toevallig ook nog eens alles over de woningen in jouw wijk weet.

Goed om te weten: onze kantoren zijn aangesloten bij de NVM, NRVT en VastgoedCert.

Klinkt goed toch?!

Ben jij minimaal drie dagen (24 uur) per week beschikbaar en herken je jezelf in het bovenstaande? Dan maken we graag kennis!

Stuur een mail met jouw verhaal naar info@kienwijkmakelaar.nl of bel ons op 0592-601575. We kijken ernaar uit!

Chat met de wijkmakelaar