Logo Kien wit
Logo Kien

Huis kopen in regio Haulerwijk

Ben je op zoek naar een leuke woning in de omgeving Haulerwijk? Of inmiddels een huis op het oog? Dan zijn er een aantal zaken waar je aan moet denken. Zijn er bijvoorbeeld bouwkundige gebreken, zijn er plannen voor nieuwbouw tegenover m’n droomhuis of wat moet ik bieden om het huis te krijgen? Vragen waar elke huiskoper mee zit, en waar de KIEN wijkmakelaar antwoorden op heeft. 

Huis kopen met een NVM aankoopmakelaar

Een huis kopen is niet iets dat je elke dag doet. Wij gelukkig wel! Daarom weten we precies wat er komt kijken bij de aankoop van een huis. Door onze jarenlange ervaring weten we waar we op moeten letten, hoe de onderhandelingen in z’n werk gaan en onderzoeken we de woning op juridisch gebied. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Transparantie, daar houden we van.

Onze KIEN wijkmakelaar, tevens NVM makelaar, helpt je graag bij het totale proces van het kopen van het huis. Dit begint bij het bijhouden van het aanbod in de regio Haulerwijk tot het afronden van de koop. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar weet je zeker dat de koop van je huis goed begeleid wordt. Een geruststellende gedachte bij zo’n grote aankoop.

KIEN is aangesloten bij de NVM

Onze KIEN wijkmakelaar is aangesloten bij de NVM. Om als makelaar aangesloten te zijn bij de NVM, moet je aan een aantal kwaliteitseisen voldoen. Zodoende weet je zeker dat de makelaar die je inschakelt deskundig is en je op de juiste manier bij kan staan.

Wat doet een aankoopmakelaar?

De woningmarkt is constant in beweging. Er is op dit moment een krapte op de woningmarkt. Deze krapte zorgt ervoor dat het woningaanbod razendsnel verkocht wordt. Door de grote belangstelling, is het soms niet eens nodig om een huis op Funda toe te voegen. Hoe weet jij als koper dan wanneer je droomhuis te koop staat?

De wijkmakelaar weet wat er te koop staat

Al in het eerste stadium van jouw zoektocht naar je droomhuis in de omgeving Haulerwijk kan een aankoopmakelaar je helpen. KIEN wijkmakelaar heeft een groot netwerk en jarenlange ervaring in de regio. Hierdoor zijn wij als eerste op de hoogte van de huizen die te koop worden gezet. Dit zorgt ervoor dat wij jou als koper snel op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen en samen een bezichtiging in kunnen plannen.

Welk bod breng je uit?

Heb jij jouw droomhuis op het oog? Dan is het zaak om een juist bod te doen. Met al onze ervaring en expertise geven we jou het beste advies. We weten hoe de huizen in de wijk geprijsd zijn, wat de markt doet en houden uiteraard rekening met jouw budget. Daarbij staan we je bij in onderhandelingen. Zo zorgen we ervoor dat je de beste prijs betaald voor jouw droomhuis.

Schakel je KIEN wijkmakelaar in als je aankoopmakelaar, dan kun je rekenen op kwaliteit, transparantie en eerlijkheid.

Over KIEN wijkmakelaar

Doordat wij jarenlange ervaring hebben als makelaar in Haulerwijk, kennen wij de omgeving als geen ander. Wij weten op tijd welke huizen te koop komen te staan, zowel in Haulerwijk als daarbuiten. Een droomhuis in Drenthe of Groningen op het oog? Ook dan staan we je graag bij als aankoopmakelaar.

Waar wacht je nog op? Bel ons gerust op voor vrijblijvend contact.