Logo Kien wit
Logo Kien

Huis verkopen in de regio Haulerwijk

Plannen om te verhuizen en is het tijd om je eigen huis te verkopen? Je kan er natuurlijk voor kiezen om zelf je huis te koop te zetten. Echter, bij de verkoop van je huis komt veel kijken. Het is belangrijk dat jij de best mogelijke prijs krijgt voor je huis en dat je deze onder jouw voorwaarden verkoopt. En juist daar willen wij je graag bij helpen.

Huis verkopen met een NVM verkoopmakelaar

Een woning verkopen is niet iets dat je elke dag doet. Het is dan ook niet vreemd dat je niet precies weet wat er bij het verkopen van een huis komt kijken. Schakel daarom voor zo’n belangrijke beslissing een verkoopmakelaar in. De KIEN wijkmakelaar begeleidt je als verkoopmakelaar bij een van de belangrijkste beslissingen in jouw leven.

De KIEN wijkmakelaar van Haulerwijk is aangesloten bij de NVM. Door de kwaliteitseisen die de NVM stelt aan de aangesloten makelaars, weet je zeker dat je de juiste partij inhuurt bij de verkoop van je huis.

Wat doet een verkoopmakelaar?

KIEN wijkmakelaar zorgt ervoor dat jouw huis voor de beste prijs verkocht wordt. Maar dat is niet het enige voordeel aan het verkopen van je huis met een NVM makelaar.

We zetten jouw huis in het zonnetje. We zorgen ervoor dat jouw huis op een aantrekkelijke manier in beeld wordt gebracht. Dit doen we zowel met foto’s als met video. Hierdoor hebben de geïnteresseerden direct een goede impressie van het huis dat ze wellicht gaan kopen.

Daarnaast verzorgen en begeleiden we de bezichtigingen. Vragen van eventuele kopers beantwoorden we met liefde. Uiteraard met een open en eerlijke houding, zodat de koper weet wat voor huis ze gaan aanschaffen.

Als het eenmaal tijd is voor de onderhandelingen, staan we je daar graag in bij. Onze jarenlange ervaring en zakelijke blik zorgen ervoor dat we weten hoe we moeten onderhandelen. Elk huis vraagt weer om een andere strategie; uiteraard bespreken we dit uitvoerig met jou als verkoper.

Tot slot is het tijd om het koopcontract op te stellen en te ondertekenen. Gefeliciteerd, je huis is verkocht! Met een glaasje bubbels proosten we op de succesvolle verkoop. En als het goed is, is het zonder kopzorgen allemaal geregeld.

Wat zijn de kosten van de verkoopmakelaar?

Bij het verkopen van je huis moet je rekening houden met verschillende kosten. Denk aan opstartkosten of kosten voor het fotograferen van je huis. Bij KIEN nemen we deze kosten voor onze rekening. Je betaalt enkel de courtage!

Bij KIEN betaal je alleen de courtage

De courtage is het loon van de wijkmakelaar. Het is een percentage van de verkoopprijs, dat betaald wordt op het moment dat de woning verkocht is. De hoogte van het percentage wordt in het voortraject van de verkoop besproken.

De presentatie en het inzetten van diverse marketingmiddelen nemen wij voor onze rekening. We willen namelijk dat jouw huis in goede handen terecht komt. Daarom is het belangrijk dat we via diverse kanalen het huis presenteren. Daarnaast bieden we een extra bouwkundige keuring én rechtsbijstandsverzekering, voor het geval dat er onvoorziene zaken gebeuren met de kopende partij.

Wij vinden het belangrijk dat er goede afspraken gemaakt worden over kosten en werkzaamheden die wij uitvoeren. Dit zorgt voor transparantie en vertrouwen. Daarom zorgen wij ervoor dat de kosten duidelijk op een rijtje staan voordat je huis in de verkoop komt.

Verkocht?

Ben jij toe aan een makelaar die het net even anders doet? Een ervaringsdeskundige die bovendien alles van Haulerwijk af weet? Waarbij jouw belangen en wensen bovenaan staan en die direct te benaderen is? Dan ben je toe aan KIEN wijkmakelaar Haulerwijk.