Logo Kien wit
Logo Kien
Kloosterveen Assen

KIEN wijkmakelaar Kloosterveen

Maak kennis met de wijkmakelaar

Jorrin Mulder in het kort

Bekijk het hele aanbod
“Ik ben Jorrin Mulder, geboren in 1980 en de KIEN wijkmakelaar van Kloosterveen. Na eerst gewerkt te hebben in de bouw en bij de Koninklijke Marine, heb ik uiteindelijk mijn voorliefde voor de makelaardij ontdekt. Op 21 jarige leeftijd ben ik Register Makelaar/ Taxateur geworden, en vanaf 2005 heb ik mijn eerste eigen kantoor geopend. Sindsdien ben ik als makelaar actief op de markt in o.a. Kloosterveen en Assen.”

“Bij KIEN wijkmakelaar staat eerlijkheid, openheid en vertrouwen voorop. Met deskundigheid, goede communicatie en rust verminder ik jouw stress en onzekerheid die speelt tijdens de achtbaan waarin jij als huis(ver)koper zit. We gaan voor een win-win situatie voor alle partijen, het beste resultaat bereik je door een goed gevoel bij iedereen. Wij zijn de toegankelijkste! Doe je met ons mee?”
JOUW NIEUWE THUIS?

Kloosterveen in het kort

Kloosterveen is een wijk in een van de leukste steden van Drenthe: Assen. Het is heerlijk wonen in Kloosterveen. Deze jonge wijk bestaat sinds 1997 en is gelegen ten westen van het centrum van Assen. De wijk blijft maar groeien: in 2022 wordt gestart met de bouw van het groene en duurzame woondorp Kloosterakkers.

Het hart van Kloosterveen is het winkelcentrum Kloosterveste. Hier vind je alles wat je nodig hebt; supermarkten, kledingwinkels, opticien, kapper, restaurants en ga zo maar door. Het winkelcentrum wordt gekenmerkt door de bijzondere vorm: een veste, omringd door water.
Alles over de wijk
Kloosterveen Assen
Binnen 20 minuten
op station Assen
5 basisscholen
in de wijk
Winkelcentrum als
centraal punt
Heel veel groen
in de wijk
WEES ER ALS EERSTE BIJ

Het nieuwste van de wijkmakelaar

Bekijk het hele aanbod
WIJ ZOEKEN VOOR JOU

Zoekopdracht

Op zoek naar een woning en als eerste op de hoogte zijn van het nieuwe aanbod? Vul dan onderstaande zoekopdracht in. Komt er nieuw aanbod voorbij dat bij jouw woonwensen past, dan nemen we contact met je op.
ENKELE SUCCESVERHALEN

Wat mensen van mij vinden

Ik heb mijn huis via Jorrin verkocht. Naast een goed advies is er ook een bouwkundig rapport opgemaakt, zodat ik de woning met een gerust hart kon verkopen. Helaas zat de koper vast op een schip op het moment van de overdracht, maar is super opgelost door Jorrin en heeft me daarbij al het werk uit handen genomen. Het kantoor is erg toegankelijk en opvallend. Pluspunt in vergelijking met andere makelaars: er worden geen opstartkosten in rekening gebracht.

Michelle

Ons huis is verkocht door Jorrin Mulder. Een fijn proces, waarbij we Jorrin als zeer prettig en professioneel hebben ervaren!

René

Wij hebben een zeer goede ervaring met KIEN wijkmakelaar. Zowel voor de verkoop van ons oude huis als de aankoop van het nieuwe huis zijn we letterlijk ontzorgd. KIEN wijkmakelaar heeft ons door het gehele proces geloodst, waarbij met name de vriendelijkheid en de kennis van zaken voor de verkoop en aankoop van onze woningen ervoor heeft gezorgd dat alles soepel is verlopen. Wat genieten wij nu van ons nieuwe thuis!

Jelte
0 / 0
Chat met de wijkmakelaar