Logo Kien wit
Logo Kien
Kloosterveen Assen

KIEN wijkmakelaar Kloosterveen

Maak kennis met de wijkmakelaar

Muriël Neeter in het kort

Bekijk het hele aanbod
Maak kennis met Muriel Kien Wijkmakelaar
"Hallo! Ik ben Muriël Neeter, makelaar bij Kien Wijkmakelaar. Geboren in 1971 in Abcoude, ben ik getrouwd met Stefanie en samen hebben we drie fantastische kinderen: Jord, Fake en Fos. Mijn leven is een avontuur geweest, met meer dan tien verhuizingen, maar al achttien jaar woon ik met plezier in Assen, in de wijk Kloosterveen.

Na mijn opleiding in Vormgeving & Communicatie ben ik op zoek gegaan naar een baan die mijn creativiteit en sociale vaardigheden combineerde. Bij De Bijenkorf en later bij Scapino kon ik mijn passie voor winkelpresentatie uitdrukken. Desondanks bleef mijn droom om een eigen bedrijf te starten in mijn hoofd spelen. Met mijn liefde voor vastgoed en presentatie begon ik Gewoond Vastgoedmarketing. Gedurende tien jaar heb ik voor zeven makelaars in Drenthe Fundastische presentaties gemaakt en al gauw ontstond het idee om ook de woningen te willen verkopen.

In 2019 kreeg ik de kans om bij een makelaar te werken en mijn opleiding tot Register Makelaar af te ronden. Toen Kien Wijkmakelaar zijn deuren opende in Kloosterveste, voelde het als een perfecte match. Nu werk ik op een plek die aanvoelt als thuis, in het hart van mijn eigen wijk. Het is een droom die uitkomt om makelaar te zijn waar ik woon, een plek die ik door en door ken. Ik ben als de buurvrouw die jouw huis verkoopt."
Maak kennis met de assistent makelaar

Bibianne de Haan in het kort

Bekijk het hele aanbod
Bibianne de Haan makelaar bij Kien Wijkmakelaar
“Al op jonge leeftijd is mijn interesse voor het vak van de makelaardij ontstaan met een passie voor architectuur en dienstverlening. Inmiddels ben ik ruim zeven jaar werkzaam in de makelaardij en heb ik veel ervaring en vakkennis opgedaan. Het veelvuldig contact met mensen en het adviseren over de ver-/aankoop en verhuur geeft mij veel voldoening. Gedurende het verkoopproces van een woning doe ik net dat stapje extra door verder te kijken en goed te luisteren naar de wensen van de verkoper(s).

Voor veel mensen is de aan- en verkoop van een woning een emotioneel proces. Ik vind het een eer als ik hen mag adviseren en begeleiden. Doordat het team van KIEN Wijkmakelaar kleinschalig is, zijn de lijnen kort, direct en staan wij voor advies op maat. Dat geldt ook voor mijn stijl van werken: een persoonlijke en informele benadering, duidelijkheid en transparantie staan hoog in het vaandel. Voor vragen over wonen, werken en/of recreëren in Assen, vragen over de verkoop van je woning of je huurovereenkomst, je bent altijd welkom voor een kosteloos en vrijblijvend advies.

Doordat ik zelf in dit prachtige gebied woon en Assen mijn werkgebied is, ken ik ieder plekje. Hierdoor kan ik je goed adviseren waar het voor jou mooi wonen is.”
JOUW NIEUWE THUIS?

Kloosterveen in het kort

Kloosterveen is een wijk in een van de leukste steden van Drenthe: Assen. Het is heerlijk wonen in Kloosterveen. Deze jonge wijk bestaat sinds 1997 en is gelegen ten westen van het centrum van Assen. De wijk blijft maar groeien: in 2022 wordt gestart met de bouw van het groene en duurzame woondorp Kloosterakkers.

Het hart van Kloosterveen is het winkelcentrum Kloosterveste. Hier vind je alles wat je nodig hebt; supermarkten, kledingwinkels, opticien, kapper, restaurants en ga zo maar door. Het winkelcentrum wordt gekenmerkt door de bijzondere vorm: een veste, omringd door water.
Alles over de wijk
Kloosterveen Assen
Binnen 20 minuten
op station Assen
5 basisscholen
in de wijk
Winkelcentrum als
centraal punt
Heel veel groen
in de wijk
WEES ER ALS EERSTE BIJ

Het nieuwste van de wijkmakelaar

Bekijk het hele aanbod
WIJ ZOEKEN VOOR JOU

Zoekopdracht

Op zoek naar een woning en als eerste op de hoogte zijn van het nieuwe aanbod? Vul dan onderstaande zoekopdracht in. Komt er nieuw aanbod voorbij dat bij jouw woonwensen past, dan nemen we contact met je op.
ENKELE SUCCESVERHALEN

Wat mensen van mij vinden

Ik heb mijn huis via Jorrin verkocht. Naast een goed advies is er ook een bouwkundig rapport opgemaakt, zodat ik de woning met een gerust hart kon verkopen. Helaas zat de koper vast op een schip op het moment van de overdracht, maar is super opgelost door Jorrin en heeft me daarbij al het werk uit handen genomen. Het kantoor is erg toegankelijk en opvallend. Pluspunt in vergelijking met andere makelaars: er worden geen opstartkosten in rekening gebracht.

Michelle

Ons huis is verkocht door Jorrin Mulder. Een fijn proces, waarbij we Jorrin als zeer prettig en professioneel hebben ervaren!

René

Wij hebben een zeer goede ervaring met KIEN wijkmakelaar. Zowel voor de verkoop van ons oude huis als de aankoop van het nieuwe huis zijn we letterlijk ontzorgd. KIEN wijkmakelaar heeft ons door het gehele proces geloodst, waarbij met name de vriendelijkheid en de kennis van zaken voor de verkoop en aankoop van onze woningen ervoor heeft gezorgd dat alles soepel is verlopen. Wat genieten wij nu van ons nieuwe thuis!

Jelte
0 / 0
Chat met de wijkmakelaar