Logo Kien wit
Logo Kien

Huis kopen in regio Assen

Je bent op zoek naar een leuk huis in de omgeving Assen. Dan ben je bij KIEN wijkmakelaar Kloosterveen aan het juiste adres! Wij kunnen je helpen met het vinden van je droomhuis in Assen en omgeving. 

Huis kopen met een NVM aankoopmakelaar

Er komt veel kijken bij het kopen van een huis. Het is een grote investering, die je graag goed wilt doen. Daarom is het aan te raden om een aankoopmakelaar in te schakelen als je een huis gaat kopen. Bij KIEN wijkmakelaar helpen we je in het totale proces van het kopen van een huis: van het bijhouden van het aanbod in de regio Assen tot het afronden van de koop. 

Wat doet een aankoopmakelaar?

De woningmarkt is constant in beweging. Op dit moment is er krapte op de woningmarkt. Het aanbod dat er komt, wordt snel verkocht. Soms komt de woning niet eens op Funda te staan, omdat de belangstelling zo groot is. 

Al in dit stadium van jouw zoektocht naar je droomhuis in de omgeving Assen kan de aankoopmakelaar je helpen. Door ons grote netwerk in de regio zijn we als eerste op de hoogte van de huizen die te koop worden gezet. Zodoende kunnen we jou als koper snel op de hoogte brengen en samen een bezichtiging inplannen. 

Je droomhuis gevonden? Dan is het zaak om het juiste bod te doen. Door onze jarenlange ervaring geven we je zorgvuldig advies met betrekking tot het kopen van een huis. We weten wat de huizen in de wijk doen en we weten hoe de markt zich beweegt. Daarbij staan we je bij in de onderhandelingen. Zo zorgen we ervoor dat je de beste prijs betaald voor jouw droomhuis. 

Over KIEN wijkmakelaar

KIEN wijkmakelaar Kloosterveen kent de omgeving als geen ander. Zo weten we wat er te koop staat in Kloosterveen, maar ook in de andere wijken van Assen. Liever een huis kopen net buiten Assen? Ook daarbij kunnen wij je helpen. Door onze jarenlange ervaring in de makelaardij zorgen we ervoor dat je de beste koop sluit. 

Waar wacht je nog op? Neem vrijblijvend contact met ons op.