Logo Kien wit
Logo Kien

Huis verkopen in de regio Assen

‘Ik heb toch geen makelaar nodig om mijn huis te verkopen.’ We horen deze zin steeds vaker om ons heen. En het is waar dat iedereen een huis te koop kan zetten. Maar dat betekent nog niet dat je huis voor de best mogelijke prijs en onder jouw voorwaarden verkocht wordt.

Huis verkopen met een NVM verkoopmakelaar

Bij KIEN wijkmakelaar Kloosterveen kijken we naar meerwaarde. De wijkmakelaar heeft de vraag in jouw wijk al in beeld. De wijkmakelaar kent jouw wijk. Kent de straten. En kan de koper van jouw huis goed inschatten. 

Je ziet jouw wijkmakelaar midden in de wijk Kloosterveen, je komt hem tegen op straat en in de winkel. Voor de wijkmakelaar ben je geen nummer. Zelfs geen persoon. Voor de wijkmakelaar ben jij de buurman of buurvrouw. De wijkmakelaar is niet zomaar jouw makelaar. Het is die goede buur die toevallig ook nog eens alles over de woningen in jouw wijk weet. Best een slimme keuze toch? Dat is KIEN Wijkmakelaar Kloosterveen.

Wat doet een verkoopmakelaar?

Naast dat de KIEN wijkmakelaar ervoor zorgt dat jouw huis voor de beste prijs wordt verkocht, zitten er meer voordelen aan het verkopen van je huis met een NVM makelaar. 

De makelaar kent de wijk, geeft advies over de vraagprijs, zorgt ervoor dat er goede foto’s en video’s gemaakt worden, zorgt ervoor dat je huis op de (online) markt komt, regelt bezichtigingen, doet de onderhandelingen én stelt het koopcontract op. Het gehele verkoopproces wordt voor jou uit handen genomen. Dat betekent een fijne nachtrust en geen zorgen over de verkoop van je huis.

Jouw belangen staan voorop

Schakel je KIEN wijkmakelaar in als jouw verkoopmakelaar, dan kun je ervan op aan dat jouw belangen voorop staan. Door onze jarenlange ervaring in de makelaardij haal je een hoop expertise in huis. We kennen de markt, zijn transparant en gaan de onderhandelingen voor jou aan. Alles in jouw belang. 

Wat zijn de kosten van de verkoopmakelaar?

Een veelgestelde vraag is: wat kost het om een huis te verkopen? Verkoop je je huis via de verkoopmakelaar, hou rekening met de volgende kosten:

  • Courtage – makelaarscourtage is het loon van de makelaar. De courtage is een percentage van de verkoopprijs. De courtage moet betaald worden op het moment dat de woning verkocht is. 
  • Opstartkosten – om de verkoop op te starten, voeren we een aantal handelingen uit waar kosten aan verbonden zitten. Denk aan het plaatsen van de woning op Funda en het verzorgen van het te-koop-bord. 
  • Bijkomende kosten – Afhankelijk van de wensen, kunnen er kosten bijkomen bovenop de opstartkosten en de courtage. Denk bijvoorbeeld aan de kosten van een fotograaf, verkoopstyling en marketingkosten.

Bij KIEN betaal je alleen de courtage

Bij ons betaal je slechts de courtage. De overige kosten nemen wij voor onze rekening, m.u.v. styling. De presentatie en marketingkosten zijn voor ons. Je krijgt van ons nog extra een gratis bouwkundige keuring en een rechtsbijstandsverzekering voor het geval een koper de verkoper aansprakelijk stelt voor bepaalde zaken.

Transparantie en eerlijkheid staan bij ons voorop. Daarom vinden we het belangrijk dat er goede afspraken gemaakt worden als het gaat om de kosten en de werkzaamheden die wij daarvoor uitvoeren. Voordat we je huis in de verkoop zetten, zorgen we ervoor dat alle kosten duidelijk op een rijtje staan. 

Verkocht?

Ben je toe aan een makelaar die het net even anders doet? Een ervaringsdeskundige die bovendien alle details van jouw wijk kent? Altijd voor jouw belangen staat en direct benaderbaar is? Dan ben je toe aan KIEN wijkmakelaar Kloosterveen. 

Waar wacht je nog op? Neem vrijblijvend contact met ons op.