Logo Kien wit
Logo Kien

Wat is jouw huis waard?

Wat is een huis in de omgeving van Assen tegenwoordig waard? Het is een lastige vraag om te beantwoorden. Er spelen namelijk meerdere factoren mee in het bepalen van de waarde van een huis. Gelukkig is daar de KIEN wijkmakelaar Kloosterveen! Door zijn jarenlange ervaring kan hij goed inschatten wat jouw huis op dit moment waard is. 

Wat is een waardebepaling?

Als je er aan zit te denken om je huis te verkopen, is het handig om te weten wat je huis ongeveer waard is. Zodoende weet je voor welk bedrag je het huis in de markt kan zetten en wat je budget is voor een volgend huis. 

Een waardebepaling is altijd een inschatting en telt niet als taxatie. Het geeft je een idee van de waarde van je huis op dit moment. 

Waardebepaling door de makelaar

Er bestaan verschillende online tools om de waardebepaling van je huis uit te voeren. Echter, bij KIEN wijkmakelaar Kloosterveen doen wij het net even anders. Wij komen namelijk graag even bij je langs. Om naast de gegevens die bekend zijn, zoals het bouwjaar en de grootte van het perceel, ook even te zien hoe het huis er bij staat. Hoe de wijk eruit ziet. Wat de sfeer is. 

Zodoende kunnen we nog beter inschatten wat de waarde van jouw huis is. En maken we gelijk even kennis, wel zo gezellig.