Logo Kien wit
Logo Kien

Wijkmakelaar worden

Ben jij een startende makelaar en klaar voor een uitdaging? Of zit je al een tijd te denken aan het opstarten van je eigen makelaarskantoor, maar weet je niet precies hoe je moet beginnen? Sluit je dan aan bij KIEN wijkmakelaar! 

Over KIEN wijkmakelaar

Iedereen die iets met het kopen of verkopen van een huis van doen heeft, kan met zijn of haar vraagstuk terecht bij KIEN wijkmakelaar. We spreken bewust van een wijkmakelaar. Als wijkmakelaar weet je wat er speelt in de wijk en in de regio. Je bent toegankelijk en benaderbaar en zorgt ervoor dat mensen zonder zorgen een huis kopen of verkopen.

De wijkmakelaar is niet zomaar een makelaar.

Het is die goede buur die toevallig ook nog eens alles over de woningen in jouw wijk weet.

Wij zetten de belangen van de koper of verkoper voorop. Een huis kopen of verkopen kan een intensief traject zijn, zoals we weten vanuit onze ervaring. Het is aan ons om deze overdracht zo soepel mogelijk te laten verlopen. We zijn toegankelijk en staan voor de mensen klaar.

Het voordeel van KIEN wijkmakelaar

In je rol als KIEN wijkmakelaar krijg je de kans om je eigen kantoor te runnen. De backoffice is centraal geregeld, waardoor je geen omkijken hebt naar het administratieve onderdeel van de baan. Zo kun jij je focussen op datgene wat ons makelaarsvak zo mooi maakt: de beste deal maken voor de (ver)koper.

Bij KIEN wijkmakelaar word je onderdeel van de KIEN familie. Heb je een vraagstuk waar je zelf niet uitkomt? Dan zijn er de KIEN collega’s om je te helpen. Door kennis en kunde uit te wisselen, leren we van elkaar en groeien we verder.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste makelaar met de juiste papieren op zak. Je bent gecertificeerd bij de NVM en bent bereid om te groeien in ons prachtige vak. Het is met name belangrijk dat je achter onze visie staat.

Net klaar met de studie en kandidaat makelaar? Ook dan is er ruimte bij KIEN wijkmakelaars! We zijn altijd op zoek naar jonge talenten in het makelaarsvak. Bij KIEN krijg je de kans om je te ontwikkelen tot NVM makelaar en taxateur.

Ben jij de nieuwe KIEN wijkmakelaar? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op