Logo Kien wit
Logo Kien

KIEN wooncoach

De woningmarkt is momenteel een hectische markt en wij begrijpen dat dit veel vragen oproept. Is het nu wel verstandig om te verhuizen of kan ik beter mijn huis verbouwen? Wat doet dit met de waarde van mijn woning? En wat komt er allemaal bij kijken als ik wel besluit om mijn huis te verkopen?

Iedere situatie en motivatie is weer verschillend en daarom gaat de wooncoach van KIEN graag met je in gesprek om al je vragen te beantwoorden. Zodat je straks een weloverwogen keuze kunt maken en je dromen kunt najagen.

Waar kan de KIEN wooncoach mij mee helpen?

Het verkopen, kopen, verduurzamen of verbouwen van een woning is niet een beslissing die je zomaar maakt. Er gaat een lange periode aan vooraf om een weloverwogen keuze te maken. Het begint vaak met een droom die je wilt najagen, maar je weet niet zeker of deze haalbaar is. En dat is het moment waar de wooncoach van KIEN inspringt.

In een vrijblijvend gesprek brengen we samen jouw situatie en wensen in kaart. We kijken naar wat de beste route is die we kunnen bewandelen om je droom te verwezenlijken. Met de kennis van onze wooncoach vermijd je onhandige keuzes en kun je de juiste stappen zetten. De wooncoach kun je zien als de goede buur die je ondersteunt bij elke keuze die je maakt.

Hoe de wooncoach je verder helpt

De wooncoach van KIEN komt vrijblijvend bij je langs om jouw situatie en wensen in kaart te brengen. We bekijken jouw woningen en maken een nauwkeurige waardebepaling. Samen met KIEN Hypotheken inventariseren we alle gegevens die we nodig hebben om jouw financiƫle situatie in beeld te krijgen. Als we dit inzichtelijk hebben kunnen we de juiste vervolgbeslissingen maken.

Bij een verbouwing of verduurzaming kan de wooncoach je adviseren over de uiteindelijke meerwaarde van de woning. Ook kan de wooncoach je behoeden voor slechte investeringen en eventuele verbeteringen voor een latere verkoop aanraden. Wanneer je besluit om je woning te verkopen kun je samen met de wooncoach bepalen wanneer de woning in de markt wordt gebracht en hoe het vervolgtraject eruit ziet. En het allerbelangrijkste: hoe we jouw droomhuis gaan vinden die perfect aansluit op jouw situatie en wensen.

Waarom kiezen voor de KIEN wooncoach?

Om je te behoeden voor onjuiste beslissingen of slechte investeringen. Zodat je een weloverwogen keuze kunt maken, welke dat ook mag zijn: verkopen, kopen, verduurzamen, verbouwen of juist blijven zitten waar je zit. De wooncoach helpt je bij elke stap die je neemt om jouw droom te verwezenlijken.

  • De KIEN wooncoach is een NVM makelaar en staat voor kwaliteit en betrokkenheid.
  • De wooncoach informeert je over alle mogelijkheden, de huidige marktsituatie en geeft je vrijblijvend advies die het beste bij jouw situatie past.
  • Samen met KIEN Hypotheken brengen we je financiĆ«le situatie in kaart en kijken we naar de mogelijkheden.
  • We voeren een nauwkeurige waardebepaling uit en begeleiden je bij het gehele aankoop- en verkoopproces.
  • Bij verbouwing en verduurzaming brengen we je in contact met experts uit ons netwerk en beoordelen we samen de offertes en kunnen we waar nodig sparren over het verloop.