Logo Kien wit
Logo Kien

Makelaardij Bos & Mulder wordt KIEN Haulerwijk

Makelaardij Bos & Mulder in Haulerwijk gaat verder onder de naam KIEN wijkmakelaar Haulerwijk. Nadat begin mei de eerste vestiging van KIEN wijkmakelaar in Assen is geopend, is het nu tijd voor een vestiging in Friesland.

Nieuwe naam, dezelfde service

Door de jaren heen heeft makelaardij Bos & Mulder zich flink ontwikkeld. De huidige identiteit van Bos & Mulder past daar niet helemaal meer bij. Daarom heeft makelaar en eigenaar Jorrin Mulder KIEN wijkmakelaar ontwikkeld. Een makelaarsconcept waarbij de makelaar middenin de wijk staat, alles over de omgeving weet en zodoende een voorsprong heeft in de markt.

“De wijkmakelaar weet precies wat er zich in de regio afspeelt,” aldus Jorrin Mulder. “Uiteraard staan we iedereen bij als aankoop- of verkoopmakelaar en komen we langs voor een taxatie. Maar daarnaast zijn we op de hoogte van bijvoorbeeld de trend rondom verduurzaming. In onze vestiging in Kloosterveen krijgen we daar geregeld vragen over. Mensen vinden het fijn dat er een persoon is die met ze meedenkt, breder dan alleen de aankoop of verkoop van het huis. De connectie met de wijk of dorp is enorm belangrijk voor de wijkmakelaar. Met KIEN wijkmakelaar is dit allemaal samengekomen.”

Jorrin Mulder is geen onbekende in Haulerwijk. Sinds 2005 is hij eigenaar van Makelaardij Bos & Mulder. Inmiddels heeft hij al vele mensen zowel in als rondom Haulerwijk bijgestaan bij de verkoop of aankoop van een huis. Het is dan ook niet verrassend dat Jorrin zelf de wijkmakelaar in Haulerwijk en omgeving wordt. Andere naam, dezelfde service en betrokkenheid.

Over KIEN wijkmakelaar

Bij KIEN wijkmakelaar staat eerlijkheid, openheid en vertrouwen voorop. Met deskundigheid, goede communicatie en rust vermindert de wijkmakelaar de stress en onzekerheid die speelt tijdens de achtbaan waarin een huis(ver)koper zit.

Het grote voordeel van de wijkmakelaar: hij kent de omgeving als geen ander. Het aanbod is al in beeld nog voordat het online komt. De wijkmakelaar weet precies wat er speelt in de regio en kan daardoor gedegen advies geven over bijvoorbeeld de waarde van jouw woning of hoe je de woning het beste verkoopt of aankoopt.