Logo Kien wit
Logo Kien
Luchtfoto Haulerwijk

Bos & Mulder is KIEN wijkmakelaar Haulerwijk

Maak kennis met KIEN wijkmakelaar

Van Makelaardij Bos & Mulder naar KIEN

Bekijk het hele aanbod
  • Bezoekadres: Rondgang 56
  • 9408 MH Assen
De wijkmakelaar in Haulerwijk is geen onbekende in het dorp. Makelaar Jorrin Mulder heeft door de jaren heen al vele mensen in Haulerwijk geholpen met de aankoop en verkoop van een huis. Sinds 2005 doet hij dat als eigenaar van Makelaardij Bos & Mulder.

Nu is het tijd om door te gaan als KIEN wijkmakelaar. Een rol die perfect bij Jorrin past. Hij is opgegroeid in Haulerwijk en door zijn jarenlange ervaring kent hij de omgeving op z'n duimpje.

“De wijkmakelaar weet precies wat er in de regio afspeelt,” aldus Jorrin. “Uiteraard staan we iedereen bij als aankoop- of verkoopmakelaar en komen we langs voor een taxatie. Maar daarnaast zijn we op de hoogte van bijvoorbeeld de trend rondom verduurzaming in de wijk. Mensen vinden het fijn dat er een persoon is die met ze meedenkt, breder dan alleen de aankoop of verkoop van het huis.” Kortom: nieuwe naam, dezelfde service en betrokkenheid.

Onze belangrijkste taak

Wij willen mensen inspireren om een volgende stap te maken in hun leven, te helpen bij hun keuzes en de waarde te beschermen die ze zelf hebben gecreëerd, of samen een plan te maken om de waarde in de toekomst te creëren. Wij ondersteunen jouw persoonlijke groei! Dat is 'KIEN'!

Welkom bij KIEN wijkmakelaar Haulerwijk.
JOUW NIEUWE THUIS?

Haulerwijk in het kort

In het oosten van Friesland, tegen de Drentse grens, ligt Haulerwijk. Een gezellig dorp in de gemeente Ooststellingwerf, bestaande uit ongeveer 3200 inwoners. Een groot voordeel van wonen in Haulerwijk? De diverse prachtige natuurgebieden om de hoek. Zoals het Blauwe Bos, een perfecte plek om even tot rust te komen.

Het gezellige centrum van Haulerwijk heeft alles wat je nodig hebt. Denk aan een supermarkt, een kledingwinkel, bloemist en diverse restaurants en cafés. Toch nog op zoek naar meer winkels? Dan ben je in minder dan 30 minuten in Assen of Drachten.
Alles over Haulerwijk
Luchtfoto Haulerwijk
Goede busverbinding
naar Assen en Drachten
Een dorp met een
rijke historie
Een gezellig centrum
vol leuke winkels
Ontspannen in het
Blauwe Bos
WEES ER ALS EERSTE BIJ

Het nieuwste van de wijkmakelaar

Bekijk het hele aanbod
WIJ ZOEKEN VOOR JOU

Zoekopdracht

Op zoek naar een woning en als eerste op de hoogte zijn van het nieuwe aanbod? Vul dan onderstaande zoekopdracht in. Komt er nieuw aanbod voorbij dat bij jouw woonwensen past, dan nemen we contact met je op.
ENKELE SUCCESVERHALEN

Wat mensen van mij vinden

Ik heb Jorrin ingehuurd als aankoopmakelaar voor mijn woning en ben hier zeer tevreden over. Hij respecteert mij als klant, maar is op de juiste manier kritisch naar mij toe in het aankoopproces. Het aankoopproces ging door de pro-actieve houding van Jorrin in mijn ogen vanzelf. Ik heb veel aan hem gehad en ik zal hem zeker weer benaderen voor soortgelijke situaties.

Edwin

Jorrin Mulder heeft ons fantastisch geholpen met het taxeren van onze woning ten behoeve van de financiering van een ingrijpende verbouwing. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening. Vlotte service, correcte afhandeling, goede prijs/kwaliteitverhouding.

Joke

Jorrin is een hele fijne, prettige en kundige makelaar. Toegewijd en persoonlijk. Altijd een prettig en open contact. Erg tevreden!

Marinka
0 / 0
Chat met de wijkmakelaar