Logo Kien wit
Logo Kien
Luchtfoto Haulerwijk

KIEN wijkmakelaar Haulerwijk

Maak kennis met KIEN wijkmakelaar

Jorrin Mulder in het kort

Bekijk het hele aanbod
Maak kennis met Jorrin Kien Wijkmakelaar
  • Bezoekadres: Rondgang 56
  • 9408 MH Assen
"Mijn naam is Jorrin Mulder, oprichter en eigenaar van KIEN wijkmakelaar. Ik ben geboren in 1980 in Haulerwijk en ben getrouwd met Annesietske. Samen zijn wij trotse ouders van Jan en Falk. Sinds kort woon ik weer in het buitengebied op dezelfde locatie als waar ik geboren ben. Hier had mijn vader een ‘Jacht en Interieurbouw’ aan huis en bouwde luxe pleziervaartuigen. We zijn opgegroeid met de watersport en heb daardoor een passie voor alles wat vaart. Ik ben Register Makelaar/ Taxateur (RM / RT) en heb mijn opleiding als makelaar gedaan op zee en afgerond tijdens mijn dienst bij de Koninklijke Marine. Op mijn 21e was ik al volledig gecertificeerd makelaar/taxateur en ben ik later geaccrediteerd als familie mediator en heb ik een opleiding tot bouwkundig inspecteur afgrond. Ik heb passie voor mijn vak en de (voor mijn directe omgeving) vervelende eigenschap dat ik me altijd voor meer dan 100% inzet voor mijn familie, vrienden en opdrachtgevers."

“Met meer dan 20 jaar ervaring heb ik KIEN wijkmakelaar opgericht. De belofte die KIEN wijkmakelaar doet is dat we altijd 100% transparant en eerlijk zijn. Wij willen de woningmarkt leuker maken en (ver)kopers de markt beter leren begrijpen. Heb je een vraag over een situatie, leg deze dan bij ons neer. Wij staan je graag geheel vrijblijvend te woord. Daarom zijn wij de toegankelijkste. Dat is KIEN!”
JOUW NIEUWE THUIS?

Haulerwijk in het kort

In het oosten van Friesland, tegen de Drentse grens, ligt Haulerwijk. Een gezellig dorp in de gemeente Ooststellingwerf, bestaande uit ongeveer 3200 inwoners. Een groot voordeel van wonen in Haulerwijk? De diverse prachtige natuurgebieden om de hoek. Zoals het Blauwe Bos, een perfecte plek om even tot rust te komen.

Het gezellige centrum van Haulerwijk heeft alles wat je nodig hebt. Denk aan een supermarkt, een kledingwinkel, bloemist en diverse restaurants en cafés. Toch nog op zoek naar meer winkels? Dan ben je in minder dan 30 minuten in Assen of Drachten.
Alles over Haulerwijk
Luchtfoto Haulerwijk
Goede busverbinding
naar Assen en Drachten
Een dorp met een
rijke historie
Een gezellig centrum
vol leuke winkels
Ontspannen in het
Blauwe Bos
WEES ER ALS EERSTE BIJ

Het nieuwste van de wijkmakelaar

Bekijk het hele aanbod
WIJ ZOEKEN VOOR JOU

Zoekopdracht

Op zoek naar een woning en als eerste op de hoogte zijn van het nieuwe aanbod? Vul dan onderstaande zoekopdracht in. Komt er nieuw aanbod voorbij dat bij jouw woonwensen past, dan nemen we contact met je op.
ENKELE SUCCESVERHALEN

Wat mensen van mij vinden

Ik heb Jorrin ingehuurd als aankoopmakelaar voor mijn woning en ben hier zeer tevreden over. Hij respecteert mij als klant, maar is op de juiste manier kritisch naar mij toe in het aankoopproces. Het aankoopproces ging door de pro-actieve houding van Jorrin in mijn ogen vanzelf. Ik heb veel aan hem gehad en ik zal hem zeker weer benaderen voor soortgelijke situaties.

Edwin

Jorrin Mulder heeft ons fantastisch geholpen met het taxeren van onze woning ten behoeve van de financiering van een ingrijpende verbouwing. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening. Vlotte service, correcte afhandeling, goede prijs/kwaliteitverhouding.

Joke

Jorrin is een hele fijne, prettige en kundige makelaar. Toegewijd en persoonlijk. Altijd een prettig en open contact. Erg tevreden!

Marinka
0 / 0