Logo Kien wit
Logo Kien

Wat is jouw huis in Haulerwijk waard?

Ben je van plan je huis in Haulerwijk of een van de omliggende dorpen te verkopen? Dan is het handig om te weten wat je ongeveer voor het huis zou kunnen krijgen. Zo weet je voor welk bedrag je het huis op de markt kan zetten en wat je budget is voor een volgend huis. Door een waardebepaling te laten uitvoeren door KIEN wijkmakelaar krijg je een goed idee van de waarde van je huis.

Wat is een waardebepaling?

Bij een waardebepaling maakt de makelaar een inschatting van de waarde van je huis. Want wat is tegenwoordig een huis in de omgeving van Haulerwijk eigenlijk waard? Wil je het antwoord daarop hebben, bel ons dan op voor een gratis waardebepaling.

Een waardebepaling is iets anders dan een taxatie. Bij een taxatie maken we een officieel taxatierapport op. Dit rapport hebben kopers nodig bij het afsluiten van de hypotheek. De waardebepaling is gratis en geeft een verkopende partij inzicht in de waarde van het huis.

Besluit je vervolgens om je huis op de markt te zetten? KIEN wijkmakelaar helpt je graag als verkoopmakelaar bij de verkoop van je huis.

De wijkmakelaar komt bij je langs

Wellicht ben je in je zoektocht naar een makelaar al enkele online tools voor een waardebepaling tegengekomen. Dit lijkt heel handig, echter geven deze programma’s slechts een inschatting van de waarde.

Om je huis echt goed op waarde te schatten, komen we bij je langs. Om te zien waar je woont, hoe je woont, de staat van het huis en de sfeer in de straat. Dit alles heeft invloed op de waardebepaling. Daarnaast vinden we het leuk om kennis met je te maken.

Benieuwd naar de waarde van je huis? Neem contact op, we komen graag langs.

Chat met de wijkmakelaar