Logo Kien wit
Logo Kien
makelaar wijnjewoude

KIEN Wijkmakelaar Wijnjewoude

Maak kennis met KIEN

Makelaar Wijnjewoude nodig?

makelaar wijnjewoude

Op zoek naar een makelaar in Wijnjewoude en omstreken? Bij KIEN vind je niet zomaar makelaars, maar wijkmakelaars die de lokale markt door en door kennen. Deze wijkmakelaars zijn experts op het gebied van vastgoed in Wijnjewoude en kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte woning die past bij jouw wensen en budget. Of je nu op zoek bent naar je eerste woning, een gezinswoning, een vakantiehuis of een investeringsobject. Bij KIEN ben je aan het juiste adres voor een deskundig en persoonlijk advies.

 • Bezoekadres: Rondgang 56
 • 9408 MH Assen
 • Professioneel

  Professioneel Met onze deskundigheid en expertise zijn wij in staan om je goed te adviseren en te begeleiden gedurende het verkoop- of aankoopproces. Toegankelijk Bij KIEN staan we voor eerlijkheid, openheid en vertrouwen. In samenwerking zetten we de juiste lijnen uit om het hoogst haalbare resultaat te boeken. Betrokken Bij KIEN staan we bekend om onze professionele en deskundige aanpak bij het begeleiden van het verkoop- of aankoopproces van een woning.

 • Toegankelijk

  We geloven dat een goede samenwerking en duidelijke communicatie essentieel zijn om tot de beste oplossingen te komen.

 • Betrokken

  Door ons te richten op het bereiken van de best mogelijke uitkomst voor iedereen, streven we ernaar om een goed gevoel te creëren bij alle betrokken partijen en om onze klanten volledig tevreden te stellen.

Koop je droomhuis samen met KIEN

Aankoopmakelaar Wijnjewoude

Als je op zoek bent naar een woning in Wijnjewoude, is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Bij KIEN staan onze wijkmakelaars klaar om je te helpen bij het gehele proces van het kopen van een huis. We houden het aanbod nauwlettend in de gaten en hebben vaak al huizen in beeld voordat ze online komen. Dit stelt ons in staat om snel te reageren en jou als koper snel op de hoogte te brengen van het aanbod. Ook als je zelf al jouw droomhuis hebt gevonden, kunnen we je als aankoopmakelaar bijstaan in het koopproces.

Onze wijkmakelaars kennen de omgeving als geen ander en hebben jarenlange ervaring als makelaar. We kunnen je deskundig adviseren tijdens het hele proces, van het onderhandelen over de prijs tot het afronden van de koop. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt voor jouw droomhuis en dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Met KIEN heb je een betrouwbare partner die je kan helpen bij het vinden en kopen van jouw droomhuis in Wijnjewoude en omgeving.

Verkoop je huis voor de beste prijs

Huis verkopen Wijnjewoude

Op zoek naar een verkoopmakelaar in Wijnjewoude die je kan helpen bij het verkopen van je huis? Dan ben je bij KIEN Wijkmakelaar aan het juiste adres! Onze makelaars hebben ruime ervaring en uitgebreide expertise om al jouw vragen te beantwoorden en je te adviseren gedurende het hele verkoopproces. Samen zetten we de juiste lijnen uit om het hoogst haalbare resultaat te bereiken en je huis binnen no time voor de beste prijs te verkopen.

Bij KIEN Wijkmakelaar geloven we in samenwerking en open communicatie. We vinden het belangrijk om jou als verkoper volledig te betrekken bij het verkoopproces en om te zorgen dat jij altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen. Met onze deskundige begeleiding en persoonlijke aanpak kunnen we je helpen om het verkoopproces soepel en stressvrij te laten verlopen. Of je nu snel wilt verkopen of liever wilt wachten op het beste bod, wij helpen je graag om de juiste beslissingen te nemen en je huis op de best mogelijke manier te presenteren aan potentiële kopers.

Ben je benieuwd naar hoe wij jou verder kunnen helpen? Wij maken graag vrijblijvend kennis met je om samen de mogelijkheden in kaart te brengen en te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Gratis waardebepaling of officiële taxatie

Wat is jouw huis waard?

Als je overweegt om je huis in Wijnjewoude te verkopen, is het handig om een goed beeld te hebben van de waarde van je huis in de huidige woningmarkt. Bij KIEN Wijkmakelaar kunnen we je helpen bij het bepalen van de waarde van jouw huis met een gratis waardebepaling. Onze wijkmakelaar komt persoonlijk bij jou langs om het huis te bekijken en alle belangrijke gegevens te verzamelen, zoals het bouwjaar en de grootte van het perceel. Maar we kijken ook naar de staat van het huis, de buurt en de sfeer in de omgeving. Door deze persoonlijke benadering en grondige analyse kunnen we een realistische en nauwkeurige schatting geven van de waarde van jouw huis in Wijnjewoude.

Als je overweegt om je woning in Wijnjewoude te kopen, verkopen of te verzekeren, is het belangrijk om de exacte waarde van je woning te kennen. Bij KIEN Wijkmakelaar kunnen we je helpen met een gevalideerd taxatierapport van je woning in Wijnjewoude.

Onze makelaars zijn geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en worden regelmatig getoetst om ervoor te zorgen dat ze aan alle eisen voldoen die een Register Taxateur nodig heeft. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat onze taxatierapporten betrouwbaar en nauwkeurig zijn.

Voor persoonlijke begeleiding en advies

KIEN Wooncoach Wijnjewoude

Bij KIEN Wijkmakelaar begrijpen we dat het kopen of verkopen van een huis een belangrijke en ingrijpende beslissing is. Daarom gaan onze wijkmakelaars graag nog een stapje verder en bieden we ook advies aan voordat je deze beslissing neemt. Tijdens dit proces kunnen er veel vragen ontstaan ​​en wij willen je graag helpen om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

Onze KIEN Wooncoach van Wijnjewoude en omstreken staat voor je klaar om alle mogelijkheden samen in kaart te brengen. Of je nu twijfelt of het in de huidige huizenmarkt verstandig is om te verhuizen, of je je huis wilt verduurzamen of verbouwen, wij kunnen je adviseren en helpen bij het maken van de beste keuze. Onze wijkmakelaars hebben jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt en kennen de trends en ontwikkelingen in Wijnjewoude en omgeving als geen ander. We kunnen je helpen bij het inzichtelijk maken van de voor- en nadelen van de verschillende opties en zo een weloverwogen beslissing te maken.

Neem contact op met KIEN

Contact makelaar Wijnjewoude

 • Bezoekadres: Rondgang 56
 • 9408 MH Assen

Bij KIEN Wijkmakelaar zijn we altijd blij om nieuwe klanten te ontmoeten en hen te helpen bij het verkopen of kopen van hun woning in Wijnjewoude of omgeving.

Als je geïnteresseerd bent in onze makelaardij, nodigen we je graag uit om vrijblijvend een afspraak te maken met één van onze wijkmakelaars. Tijdens deze afspraak kun je kennismaken met de makelaar van Wijnjewoude en bespreken hoe wij je het beste kunnen helpen bij het verkopen of kopen van een woning in de omgeving.

Naast makelaar in Wijnjewoude zijn wij ook actief als makelaar in Haulerwijk, Waskemeer, Bakkeveen, Donkerbroek, Oosterwolde, Veenhuizen, Appelscha, Smilde, Bovensmilde, Kloosterveen, Assen, Rolde, Vries, Hooghalen, Hoogeveen, Beilen, Zuidlaren, Zuidvelde, Tynaarlo, Zuidvelde, Zeijen, Vries, Roden, Leek en Zevenhuizen.