Logo Kien wit
Logo Kien
vrijstaand wonen friesland

Vrijstaand wonen Friesland

Vrijstaand wonen in Friesland? KIEN Wijkmakelaar helpt je graag bij het kopen of verkopen van een vrijstaande woning. Tijdens dit bijzondere proces is het fijn om een betrouwbare en betrokken makelaar aan je zijde te hebben. Bij KIEN staat persoonlijke aandacht en deskundigheid voorop. 

Vrijstaand huis te koop in Friesland

Op zoek naar een vrijstaand huis in Friesland nabij het bruisende dorpsleven of nét daarbuiten? KIEN kent de omgeving in Haulerwijk en omstreken als geen ander. We hebben een uitgebreid aanbod vrijstaande woningen op onze website. Ze staan alleen niet allemaal online, sommigen worden ook in de stille verkoop verkocht. 

Landelijk huis te koop 

Op zoek naar een fraaie landelijke woning in Friesland? Op onze website hebben we een uitgebreid aanbod aan landelijke huizen. Ook deze staan niet allemaal online en worden in sommige gevallen onderhands verkocht. Staat je droomhuis er niet bij? Neem contact met ons op zodat wij u vrijblijvend kunnen informeren over de beschikbare woningen. 

Verkoop je vrijstaande woning

Wil je jouw vrijstaande woning in Friesland verkopen? Als NVM Makelaar weten wij precies waar de woningzoekenden in de omgeving zich bevinden. We presenteren je woning aan een specifieke doelgroep en dit maakt de kans op succes vele malen groter. De verkoop van je vrijstaande woning zal vlotter plaatsvinden, onafhankelijk van het type woning. 

Over KIEN wijkmakelaar 

Jouw woonwensen zijn uniek en dat vraagt om een persoonlijke en individuele benadering. Dat is precies wat KIEN je biedt. Onze makelaars zijn betrokken, betrouwbaar en persoonlijk. Wij zetten ons optimaal in om je verwachtingen van de verkoop of aankoop te overtreffen.

Contact makelaar Friesland

Benieuwd naar de mogelijkheden tot aankoop, verkoop of taxatie van je huidige of nieuwe woning? Neem vrijblijvend contact met ons op! De makelaars van KIEN komen graag persoonlijk bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Persoonlijk
Betrokken
Professioneel
Betrouwbaar