Logo Kien wit
Logo Kien
makelaar appelscha kien

KIEN Wijkmakelaar Appelscha

Maak kennis met de KIEN wijkmakelaar

Makelaar Appelscha nodig?

makelaar van assen KIEN

Op zoek naar een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Appelscha en omgeving? Bij KIEN vind je niet zomaar makelaars, maar wijkmakelaars. Wijkmakelaars die de omgeving van Appelscha écht kennen en je goed kunnen adviseren bij het verkopen of aankopen van een woning. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden wij je de begeleiding die je nodig hebt om jouw huis in Appelscha voor de beste prijs te verkopen of te kopen.

 • Bezoekadres: Rondgang 56
 • 9408 MH Assen
 • Professioneel

  Met onze deskundigheid, goede communicatie en rust, adviseert en begeleidt de KIEN wijkmakelaar je bij het hele verkoop- of aankoopproces.

 • Toegankelijk

  Bij KIEN staan we voor eerlijkheid, openheid en vertrouwen. In samenwerking zetten we de juiste lijnen uit om het hoogst haalbare resultaat te boeken.

 • Betrokken

  We gaan voor een win-win situatie voor alle partijen. Het beste resultaat bereik je volgens ons door een goed gevoel bij iedereen.

Je droomhuis kopen

Aankoopmakelaar Appelscha

Op zoek naar een woning in Appelscha of heb je jouw droomhuis al gevonden? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen.

KIEN Wijkmakelaar staat je graag bij tijdens het proces van het kopen van een huis: van het bijhouden van het aanbod tot aan het afronden van de koop. Onze wijkmakelaars weten precies wat er speelt in de omgeving van Appelscha en hebben het huizenaanbod vaak al in beeld voordat het online komt. Als koper kunnen we jou snel op de hoogte brengen van het aanbod en een bezichtiging inplannen.

Heb je zelf je droomhuis al gevonden in de omgeving van Appelscha? Dan staan wij jou graag bij als aankoopmakelaar. Met onze expertise en jarenlange ervaring als makelaar weten we jou goed te adviseren en te begeleiden tijdens het hele aankoopproces. We zorgen er onder andere voor dat je het overzicht behoudt en dat je de beste prijs betaald voor jouw droomhuis.

Verkoop je woning tegen de beste prijs

Huis verkopen Appelscha?

Op zoek naar een verkoopmakelaar die je huis voor een goede prijs kan verkopen in Appelscha? KIEN Wijkmakelaar helpt je graag!

Bij het verkopen van je woning komt veel bij kijken en wij begrijpen als geen ander dat je hier wel wat hulp bij kunt gebruiken. De makelaars van KIEN begeleiden je graag gedurende het hele verkoopproces. Met onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij in staat om al jouw vragen te beantwoorden en je goed te adviseren.

De wijkmakelaars van KIEN hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en betrokkenheid. In samenwerking zetten we de juiste lijnen uit om het hoogst haalbare resultaat te boeken. Wij zijn niet zomaar makelaars, maar wijkmakelaars die ook echt in de buurt wonen. We nemen je graag stap voor stap mee in het verkoopproces en samen zorger we ervoor dat we je huis binnen no time voor de beste prijs hebben verkocht.

Gratis waardebepaling of officiële taxatie

Wat is jouw huis waard?

Ben je benieuwd naar de waarde van jouw huis in Appelscha in de huidige woningmarkt? Als je jouw huis wilt verkopen is het handig om van te voren een gratis waardebepaling door een onafhankelijke makelaar te laten uitvoeren. Zo krijg je een realistisch beeld van de waarde van je woning op dit moment.

De wijkmakelaar van KIEN komt graag persoonlijk bij jou langs om de waarde van jouw huis in Appelscha te bepalen. Zo kunnen we het beste inschatten wat jouw woning waard is en maken we gelijk kennis met elkaar. Om de waarde van jouw huis goed te bepalen kijken we niet alleen naar de bekende gegevens zoals het bouwjaar en de grootte van het perceel. We kijken ook hoe het huis erbij staat, hoe de omgeving eruit ziet, wat er speelt in de wijk en hoe de sfeer is.

Wil je graag exact weten wat jouw huis in Appelscha waard is en een officiële taxatie laten uitvoeren? De taxateur van KIEN stelt een officieel taxatierapport op waar de waarde van je woning in komt te staan. Zo’n taxatierapport is benodigd wanneer je een hypotheek aanvraagt voor jouw woning of om de juiste verkoopprijs te kunnen bepalen.

De wijkmakelaar van KIEN kan je voorzien van een gevalideerd taxatierapport van je woning in Appelscha. Onze makelaars zijn geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en worden regelmatig getoetst om ervoor te zorgen dat ze aan alle eisen voldoen die een Register Taxateur nodig heeft.

Persoonlijk advies en begeleiding

KIEN Wooncoach Appelscha

De wijkmakelaars van KIEN gaan nog een stapje verder.

Wij helpen je ook graag vóórdat je besluit om je huis te verkopen of om een huis te kopen. Dit zijn namelijk niet zomaar beslissingen die je neemt, het veranderd grotendeels je leven.

Wij helpen je om deze beslissingen weloverwogen te maken. Is het bijvoorbeeld wel verstandig om nu te verhuizen of om een huis te verkopen? Of kan je beter je huis gaan verduurzamen of verbouwen?

De KIEN Wooncoach van Appelscha en omgeving komt graag bij jou langs om jouw situatie in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op met de KIEN wijkmakelaar

Contact makelaar Appelscha

Nieuwsgierig geworden naar onze makelaardij?

En wil je jouw huis in Appelscha verkopen, of ben je op zoek naar een mooie woning in Appelscha of omgeving? Plan vrijblijvend een afspraak in met één van onze makelaars en maak kennis met de makelaar van Appelscha.

Naast makelaar in Appelscha zijn wij ook actief als makelaar in DonkerbroekWijnjewoude, OosterwoldeSmildeBovensmilde, Haulerwijk, Waskemeer, Bakkeveen, Zevenhuizen, LeekKloosterveenAssenVriesTynaarloZuidveldeZeijenRoldeRoden en Norg.

 • Bezoekadres: Rondgang 56
 • 9408 MH Assen