Logo Kien wit
Logo Kien
KIEN wijkmakelaar

KIEN Wijkmakelaar Zuidvelde

Makelaar Zuidvelde nodig?

Op zoek naar een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Zuidvelde en omgeving? Bij KIEN vind je niet zomaar makelaars, maar wijkmakelaars. Wijkmakelaars die de omgeving van Zuidvelde écht kennen en je goed kunnen adviseren bij het aankopen of verkopen van een woning. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden wij je de begeleiding die je nodig hebt om jouw huis in Zuidvelde voor de beste prijs te kopen of verkopen.

Huis verkopen Zuidvelde?

Op zoek naar een verkoopmakelaar in Zuidvelde die je huis voor de beste prijs kan verkopen? KIEN Wijkmakelaar helpt je graag! Het verkopen van je huis is niet zomaar een beslissing die je maakt en hier komt veel bij kijken. Wij begrijpen het als geen ander dat je niet weet waat je moet beginnen en je met veel vragen zit. De makelaars van KIEN hebben jarenlange ervaring en de benodigde expertise om jouw gedurende het verkoopproces te begeleiden en al je vragen te beantwoorden.

Bij ons staat persoonlijke aandacht en betrokkenheid voorop. We doen graag alles in samenwerking en samen zetten we de juiste lijnen uit. Wij geloven dat wanneer we het écht samen doen, we het hoogst haalbare resultaat boeken. En dit heeft zich veelvuldig bewezen. Je kunt ons zien als die goede buur die toevallig veel over huizen weet en je adviseert bij elke stap die je neemt. Samen hebben we binnen no time je huis verkocht voor de beste prijs.

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen? Wij maken graag vrijblijvend kennis, zodat we samen de mogelijkheden in kaart kunnen brengen.

Gratis waardebepaling Zuidvelde

Ben je benieuwd wat jouw huis in Zuidvelde waard is in de huidige huizenmarkt? Als je je huis wilt verkopen is het handig om van te voren een gratis waardebepaling door een onafhankelijke makelaar te laten uitvoeren. Zo krijg je een goed beeld van de waarde van je woning op dit moment. Dit is echter geen officiële taxatie, maar een bepaling van de waarde die telt als inschatting.

Om de waarde te kunnen bepalen van jouw woning komt de wijkmakelaar van KIEN graag persoonlijk bij je langs in Zuidvelde. Online kunnen wij niet een goede inschatting maken én daarbij, dit vinden wij ook niet persoonlijk. We kijken niet alleen naar de bekende gegevens zoals het bouwjaar en de grootte van het perceel. Wij kijken ook hoe het huis er bij staat, hoe de omgeving eruit ziet en wat de sfeer in de wijk is.

Taxatie Zuidvelde

Wil je graag exact weten wat jouw huis in Zuidvelde waard is? Voordat je een woning wilt kopen of verkopen is het van belang dat je een officiële taxatie laat uitvoeren door een taxateur. De taxateur bepaald de officiële waarde van jouw woning op dat moment en noteert dit in het taxatierapport. Met deze taxatie kun je de juiste verkoopprijs bepalen voor als je jouw woning wilt verkopen. Heb je een huis op het oog die je wilt kopen? Dan heb je een taxatierapport nodig voor de hypotheekverstrekker. Deze vraagt hier bijna altijd na, omdat ze willen weten of de waarde van het huis overeenkomt met de lening die jij aanvraagt.

De makelaars van KIEN kunnen je voorzien van een gevalideerd taxatierapport van je huis in Zuidvelde. Onze makelaars zijn geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en worden regelmatig getoetst om ervoor te zorgen dat ze aan alle eisen voldoen die een Register Taxateur nodig heeft.

Aankoopmakelaar Zuidvelde

Op zoek naar een woning in Zuidvelde of heb je jouw droomhuis al gevonden? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. KIEN Wijkmakelaar helpt je graag bij het gehele proces van het kopen van een huis. Van het bijhouden van het huizenaanbod in Zuidvelde en omgeving, tot aan het afronden van de koop. Onze wijkmakelaars weten precies wat er speelt in de wijken van Zuidvelde en hebben het huizenaanbod vaak al in beeld voordat het online komt. Als koper kunnen we jou hiervan snel op de hoogte brengen en een bezichtiging inplannen.

Heb je zelf je droomhuis al gevonden in de omgeving van Zuidvelde? Dan staan wij jou graag bij als aankoopmakelaar. Wij weten als geen ander wat er speelt in de omgeving, omdat we zelf in de buurt wonen. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we jou goed adviseren tijdens het aankoopproces, zodat je straks de beste prijs betaald voor jouw droomhuis.

KIEN Wooncoach Zuidvelde

De wijkmakelaars van KIEN gaan nog een stapje verder door jou ook bij te staan voordat je beslist of je jouw huis wilt verkopen. Dit is een belangrijk moment in je leven en zo’n beslissing is niet zomaar genomen. Er gaat vaak een lange tijd aan vooraf waarin je veel keuzes moet maken. En als je dan besluit om je woning te verkopen; wat komt er dan allemaal bij kijken. We zien veel onwetendheid bij de huizenkopers en verkopers in de markt en daar willen wij graag wat aan doen! Om weloverwogen beslissingen te kunnen maken staan we je graag bij tijdens dit proces. De KIEN Wooncoach van Zuidvelde en omgeving komt graag vrijblijvend bij jou langs om jouw persoonlijke situatie te bespreken en de mogelijkheden te bekijken.

Contact makelaar Zuidvelde

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze makelaardij? En wil je jouw huis in Zuidvelde verkopen, of ben je op zoek naar een mooie woning in Zuidvelde of omgeving? Plan vrijblijvend een afspraak in met één van onze makelaars en maak kennis met de makelaar van Zuidvelde.

Naast makelaar in Zuidvelde zijn wij ook actief als: