Logo Kien wit
Logo Kien
KIEN wijkmakelaar

KIEN Wijkmakelaar Smilde

Makelaar Smilde nodig?

Op zoek naar een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar in Smilde en omstreken? Bij KIEN vind je niet zomaar makelaars, maar wijkmakelaars. Wijkmakelaars die de omgeving van Smilde écht kennen en je goed kunnen adviseren bij het aankopen of verkopen van een woning. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden wij je de begeleiding die je nodig hebt om jouw huis in Smilde voor de beste prijs te verkopen of te kopen.

Huis verkopen Smilde?

Op zoek naar een verkoopmakelaar in Smilde die je huis kan verkopen? KIEN Wijkmakelaar helpt je graag! Wij begrijpen het als geen ander dat je niet weet waar je moet beginnen bij het verkopen van je woning. De makelaars van KIEN hebben jarenlange ervaring als makelaar en de benodigde expertise om al jouw vragen te beantwoorden. Wij begeleiden je graag tijdens het hele verkoopproces.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en betrokkenheid; daarom werken we graag samen. In samenwerking zetten we de juiste lijnen uit, want wij geloven dat wanneer we het écht samen doen, we het hoogst haalbare resultaat boeken. Je kunt ons zien als die goede buur die toevallig heel veel over huizen weet. Binnen no time hebben we samen je huis verkocht voor de beste prijs!

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen? Wij maken graag vrijblijvend kennis, zodat we samen de mogelijkheden in kaart kunnen brengen.

Gratis waardebepaling Smilde

Ben je benieuwd wat jouw woning in Smilde waard is in de huidige huizenmarkt? Als je jouw huis wilt verkopen is het handig om van te voren een gratis waardebepaling door een makelaar te laten uitvoeren. Zo weet je wat je huis ongeveer waard is. Een waardebepaling telt echter wel als een inschatting, niet als een officiële taxatie. Het geeft je wél een goed beeld van de waarde van je huis op dit moment.

De wijkmakelaar van KIEN komt graag persoonlijk bij jou langs om de waarde van jouw huis in Smilde te bepalen. Naast de bekende gegevens zoals het bouwjaar en de grootte van het perceel, vinden wij het ook belangrijk om te zien hoe het huis er bij staat. Maar ook hoe de wijk er precies uit ziet en wat de sfeer is. Op die manier kunnen we het beste inschatten wat jouw huis waard is en maken we ook gelijk kennis met elkaar.

Taxatie Smilde

Wil je graag exact weten wat jouw woning in Smilde waard is? Voordat je een woning wilt kopen, verkopen of verzekeren is het van belang dat je een officiële taxatie laat uitvoeren door een taxateur. De taxateur stelt een taxatierapport op waar de waarde van je woning in komt te staan. Zo kun je bijvoorbeeld een goede verkoopprijs bepalen voor als je jouw huis wilt verkopen. Wil je een huis kopen? Dan heb je bijna altijd een taxatierapport nodig die is opgesteld door een onafhankelijke taxateur. Een hypotheekverstrekker wil namelijk altijd weten of de waarde van het huis overeenkomt met de lening die jij aanvraagt.

KIEN Wijkmakelaar kan je voorzien van een gevalideerd taxatierapport van je huis in Bovensmilde. Onze makelaars zijn geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en worden regelmatig getoetst om ervoor te zorgen dat ze aan alle eisen voldoen die een Register Taxateur nodig heeft.

Aankoopmakelaar Smilde

Op zoek naar een woning in Smilde of heb je jouw droomhuis al gevonden? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. KIEN Wijkmakelaar helpt je graag bij het gehele proces van het kopen van een huis: van het bijhouden van het aanbod in de regio Smilde tot het afronden van de koop. Onze wijkmakelaars weten precies wat er speelt in de omgeving van Smilde en hebben het huizenaanbod vaak al in beeld voordat het online komt. Als koper kunnen we jou snel op de hoogte brengen van het aanbod en een bezichtiging inplannen.

Heb je zelf je droomhuis al gevonden in de omgeving van Smilde? Dan staan wij jou als aankoopmakelaar graag bij met het kopen van een huis. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de omgeving weten we je goed te adviseren tijdens het hele proces om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaald voor jouw droomhuis.

KIEN Wooncoach Smilde

De wijkmakelaars van KIEN gaan nog een stapje verder; wij zijn jouw goede buur die je ook adviseren voordat je besluit je huis te verkopen of om een huis te kopen. Dit is een belangrijk moment in je leven en niet zomaar een beslissing die je neemt. Er gaat vaak een lange tijd aan vooraf waarin je belangrijke overwegingen moet maken. Is het bijvoorbeeld in de huidige huizenmarkt wel verstandig om te verhuizen of om je huis te verkopen? Of kun je nu beter je huis verduurzamen of verbouwen? Om deze beslissingen weloverwogen te maken staan we je graag bij tijdens dit proces. De KIEN Wooncoach van Smilde en omstreken komt graag vrijblijvend bij jou langs om je verder te helpen en alle mogelijkheden samen in kaart te brengen.

Contact makelaar Smilde

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze makelaardij? En op zoek naar een mooie woning in Smilde of omgeving, of wil je jouw huis in Smilde verkopen? Plan een vrijblijvende afspraak in met één van onze makelaars en maak kennis met de makelaar van Smilde.

Naast makelaar in Smilde zijn wij ook actief als:

Chat met de wijkmakelaar