Logo Kien wit
Logo Kien
makelaar roden

KIEN Wijkmakelaar Roden

Maak kennis met KIEN wijkmakelaar

Makelaar Roden nodig?

makelaar roden

Op zoek naar een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar in Roden en omstreken? Bij KIEN vind je niet zomaar makelaars, maar wijkmakelaars. Wijkmakelaars die de omgeving van Roden écht kennen en je goed kunnen adviseren bij het aankopen of verkopen van een woning. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden wij je de begeleiding die je nodig hebt om jouw huis in Roden voor de beste prijs te verkopen of te kopen.

  • Professioneel

    Met onze deskundigheid, expertise en prettige communicatie, adviseren en begeleiden de makelaars van KIEN je graag bij het hele verkoop- of aankoopproces.

  • Toegankelijk

    Bij KIEN staan we voor eerlijkheid, openheid en vertrouwen. In samenwerking zetten we de juiste lijnen uit om het hoogst haalbare resultaat te boeken.

  • Betrokken

    We gaan voor een win-win situatie voor alle partijen. Het beste resultaat bereik je volgens ons door een goed gevoel bij iedereen.

Koop je droomhuis samen met KIEN

Aankoopmakelaar Roden

Op zoek naar een woning in Roden of heb je jouw droomhuis al gevonden? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen.

KIEN Wijkmakelaar helpt je graag bij het gehele proces van het kopen van een huis: van het bijhouden van het aanbod in de regio Roden tot het afronden van de koop. Onze wijkmakelaars weten precies wat er speelt in de omgeving en hebben het huizenaanbod vaak al in beeld voordat het online komt. Als koper kunnen we jou snel op de hoogte brengen van het aanbod en een bezichtiging inplannen.

Heb je zelf je droomhuis al gevonden in de omgeving van Roden? Dan staan wij jou als aankoopmakelaar graag bij met het kopen van een huis. We kennen de omgeving als geen ander en hebben jarenlange ervaring als makelaar. Met onze expertise kunnen we je goed adviseren tijdens het hele proces om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaald voor jouw droomhuis.

Verkoop je woning tegen de beste prijs

Huis verkopen Roden?

Op zoek naar een verkoopmakelaar die je woning kan verkopen in Roden? KIEN Wijkmakelaar helpt je graag!

Wij begrijpen als geen ander dat je wel wat hulp kunt gebruiken bij het verkopen van je huis. Met onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij in staat om al jouw vragen te beantwoorden en je goed te begeleiden. De makelaars van KIEN nemen je stap voor stap mee in het verkoopproces en adviseren je gedurende het hele traject.

In samenwerking zetten we de juiste lijnen uit, want wij geloven dat wanneer wij samenwerken, we het hoogst haalbare resultaat boeken. Samen zorgen we ervoor dat we je woning binnen no time voor de beste prijs hebben verkocht. Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen? Wij maken graag vrijblijvend kennis, zodat we samen de mogelijkheden in kaart kunnen brengen.

Gratis waardebepaling of officiële taxatie

Wat is jouw huis waard?

Ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning in Roden in de huidige huizenmarkt? Als je jouw huis wilt verkopen is het handig om van te voren een gratis waardebepaling door een makelaar te laten uitvoeren. Zo krijg je een goed beeld van de waarde van je huis op dit moment.

De wijkmakelaar van KIEN komt graag persoonlijk bij jou langs om de waarde van jouw woning in Roden te bepalen. We kijken niet alleen naar de bekende gegevens zoals het bouwjaar en de grootte van het perceel, maar we kijken ook hoe het huis erbij staat. En hoe de omgeving eruit ziet, wat er speelt in de wijk en hoe de sfeer is. Alles om een zo realistisch mogelijke waardebepaling te geven.

Wil je graag exact weten wat jouw huis in Roden waard is en een officiële taxatie laten uitvoeren? De taxateur van KIEN stelt een officieel taxatierapport op waar de waarde van je woning in komt te staan. Handig voor als je de juiste verkoopprijs van je woning wilt bepalen, essentieel voor het kopen of verzekeren van je (toekomstige) woning.

KIEN Wijkmakelaar kan je voorzien van een gevalideerd taxatierapport van je (toekomstige) huis in Roden. Onze makelaars zijn geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en worden regelmatig getoetst om ervoor te zorgen dat ze aan alle eisen voldoen die een Register Taxateur nodig heeft.

Voor persoonlijk advies en begeleiding

KIEN Wooncoach Roden

De wijkmakelaars van KIEN gaan nóg een stapje verder.

Wij adviseren je ook vóórdat je besluit je huis te verkopen of om een huis te kopen. Dit is namelijk niet zomaar een beslissing die je neemt en zo’n belangrijke beslissing roept vaak veel vragen op. Is het bijvoorbeeld in de huidige huizenmarkt wel verstandig om te verhuizen of om je huis te verkopen? Of kun je nu beter je huis verduurzamen of verbouwen?

Om deze beslissingen weloverwogen te maken staan we je graag bij tijdens dit proces. De KIEN Wooncoach van Roden en omstreken komt graag vrijblijvend bij jou langs om je verder te helpen en alle mogelijkheden samen in kaart te brengen.

Neem contact op met KIEN wijkmakelaar

Contact makelaar Roden

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze makelaardij?

En wil je jouw huis in Roden verkopen, of ben je op zoek naar een mooie woning in Roden of omgeving? Plan vrijblijvend een afspraak in met één van onze makelaars en maak kennis met de makelaar van Roden.

Naast makelaar in Roden zijn wij ook actief als makelaar in Zuidlaren, Tynaarlo, Zuidvelde, Rolde, Norg, Vries, Leek, Zevenhuizen, Haulerwijk, Veenhuizen, Bakkeveen, Wijnjewoude, Donkerbroek, Appelscha, Oosterwolde, Smilde, Bovensmilde, Assen, Kloosterveen, Hoogeveen, Hooghalen en Beilen.