Logo Kien wit
Logo Kien
makelaar zeijen

KIEN Wijkmakelaar Zeijen

Maak kennis met KIEN

Makelaar Zeijen nodig?

makelaar zeijen

Op zoek naar een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Zeijen en omstreken? Bij KIEN vind je niet zomaar makelaars, maar wijkmakelaars. Wijkmakelaars die de omgeving van Zeijen écht kennen en je goed kunnen adviseren bij het aankopen of verkopen van een woning. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden wij je de begeleiding die je nodig hebt om jouw huis in Zeijen voor de beste prijs te verkopen of te kopen.

  • Professioneel

    Met onze deskundigheid en expertise zijn wij in staan om je goed te adviseren en te begeleiden gedurende het verkoop- of aankoopproces.

  • Toegankelijk

    Bij KIEN staan we voor eerlijkheid, openheid en vertrouwen. In samenwerking zetten we de juiste lijnen uit om het hoogst haalbare resultaat te boeken.

  • Betrokken

    We gaan voor een win-win situatie voor alle partijen. Het beste resultaat bereik je volgens ons door een goed gevoel bij iedereen.

Koop je droomhuis samen met KIEN

Aankoopmakelaar Zeijen

Op zoek naar een woning in Zeijen of heb je jouw droomhuis al gevonden? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen.

KIEN Wijkmakelaar staat je graag bij tijdens het proces van het kopen van een huis: van het bijhouden van het aanbod tot aan het afronden van de koop. Onze wijkmakelaars weten precies wat er speelt in de omgeving van Zeijen en hebben het huizenaanbod vaak al in beeld voordat het online komt. Als koper kunnen we jou snel op de hoogte brengen van het aanbod en een bezichtiging inplannen.

Heb je zelf je droomhuis al gevonden in de omgeving van Zeijen? Dan staan wij jou graag bij als aankoopmakelaar. Met onze expertise en jarenlange ervaring als makelaar weten we jou goed te adviseren en te begeleiden tijdens het hele aankoopproces. We zorgen er onder andere voor dat je het overzicht behoudt en dat je de beste prijs betaald voor jouw droomhuis.

Verkoop je huis tegen de beste prijs

Huis verkopen Zeijen?

Op zoek naar een verkoopmakelaar die je huis voor een goede prijs kan verkopen in Zeijen? KIEN Wijkmakelaar helpt je graag! De makelaars van KIEN hebben ruime ervaring en de expertise om al jouw vragen te beantwoorden. Wij adviseren en begeleiden je graag tijdens het hele verkoopproces.

In samenwerking zetten we de juiste lijnen uit om het hoogst haalbare resultaat te boeken. We nemen je graag stap voor stap mee in het verkoopproces en samen zorgen we ervoor dat we je huis binnen no time voor de beste prijs hebben verkocht. Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen? Wij maken graag vrijblijvend kennis, zodat we samen de mogelijkheden in kaart kunnen brengen.

Gratis waardebepaling of officiële taxatie

Wat is jouw woning waard?

Benieuwd wat jouw huis in Zeijen waard is in de huidige woningmarkt? Als je je huis wilt verkopen is het handig om van te voren een gratis waardebepaling door een makelaar te laten uitvoeren. Zo krijg je een goed beeld van de waarde van je huis op dit moment.

De wijkmakelaar van KIEN komt graag persoonlijk bij jou langs om de waarde van jouw huis in Zeijen te bepalen. Naast de bekende gegevens zoals het bouwjaar en de grootte van het perceel, vinden wij het ook belangrijk om te zien hoe het huis er bij staat. Maar ook hoe de wijk er precies uit ziet en hoe de sfeer is. Op die manier kunnen we het beste inschatten wat jouw huis waard is.

Wil je graag exact weten wat jouw woning in Zeijen waard is? Voordat je een woning wilt kopen, verkopen of verzekeren is het van belang dat je een officiële taxatie laat uitvoeren door een taxateur.

KIEN Wijkmakelaar kan je voorzien van een gevalideerd taxatierapport van je woning in Zeijen. Onze makelaars zijn geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en worden regelmatig getoetst om ervoor te zorgen dat ze aan alle eisen voldoen die een Register Taxateur nodig heeft.

Voor persoonlijke begeleiding en advies

KIEN Wooncoach Zeijen

De wijkmakelaars van KIEN gaan nóg een stapje verder.

Wij adviseren je ook vóórdat je besluit je huis te verkopen of om een huis te kopen. Dit is namelijk niet zomaar een beslissing die je neemt en zo’n belangrijke beslissing roept vaak veel vragen op. Is het bijvoorbeeld in de huidige huizenmarkt wel verstandig om te verhuizen of om je huis te verkopen? Of kun je nu beter je huis verduurzamen of verbouwen?

Om deze beslissingen weloverwogen te maken staan we je graag bij tijdens dit proces. De KIEN Wooncoach van Zeijen en omstreken komt graag vrijblijvend bij jou langs om je verder te helpen en alle mogelijkheden samen in kaart te brengen.

Maak kennis met KIEN

Contact makelaar Zeijen

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze makelaardij?

En wil je jouw huis in Zeijen verkopen, of ben je op zoek naar een mooie woning in Zeijen of omgeving? Plan vrijblijvend een afspraak in met één van onze makelaars en maak kennis met de makelaar van Zeijen.

Naast makelaar in Zeijen zijn wij ook actief als makelaar in Appelscha, Smilde, Bovensmilde, Kloosterveen, Assen, Rolde, Vries, Hooghalen, Hoogeveen, Beilen, Zuidlaren, Zuidvelde, Tynaarlo, Zuidvelde, Vries, Roden, Leek, Haulerwijk, Waskemeer, Wijnjewoude, Bakkeveen, Donkerbroek, Oosterwolde en Veenhuizen.