Logo Kien wit
Logo Kien
KIEN wijkmakelaar

KIEN Wijkmakelaar Zevenhuizen

Makelaar Zevenhuizen nodig?

Op zoek naar een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar in Zevenhuizen en omstreken? Bij KIEN vind je niet zomaar makelaars, maar wijkmakelaars. Wijkmakelaars die de omgeving van Zevenhuizen écht kennen en je goed kunnen adviseren bij het aankopen of verkopen van een woning. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden wij je de begeleiding die je nodig hebt om jouw huis in Zevenhuizen voor de beste prijs te verkopen of te kopen.

Huis verkopen Zevenhuizen?

Op zoek naar een verkoopmakelaar die je huis kan verkopen in Zevenhuizen? KIEN Wijkmakelaar helpt je graag! Wij begrijpen het als geen ander dat je niet weet waar je moet beginnen wanneer je jouw woning wilt verkopen. De makelaars van KIEN begeleiden je graag tijdens het hele verkoopproces. Met onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij in staat om al jouw vragen te beantwoorden en je goed te begeleiden.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en betrokkenheid; daarom doen we het écht samen. Samen zetten we de juiste lijnen uit om het hoogst haalbare resultaat te boeken. Je kunt ons zien als die goede buur die toevallig heel veel over huizen weet, en je stap voor stap meemeemt in het verkoopproces. Samen zorgen we ervoor dat we je huis binnen no time voor de beste prijs hebben verkocht.

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen? Wij maken graag vrijblijvend kennis, zodat we samen de mogelijkheden in kaart kunnen brengen.

Gratis waardebepaling Zevenhuizen

Ben je benieuwd naar de waarde van jouw huis in Zevenhuizen in de huidige woningmarkt? Als je jouw huis wilt verkopen is het handig om van te voren een gratis waardebepaling door een makelaar te laten uitvoeren. Zo krijg je een goed beeld van de waarde van je huis op dit moment. Een waardebepaling telt echter wel als een inschatting, niet als een officiële taxatie.

De wijkmakelaar van KIEN komt graag persoonlijk bij jou langs om de waarde van jouw huis in Zevenhuizen te bepalen. Zo kunnen we gelijk kennis met elkaar maken en kunnen wij het beste inschatten wat jouw waard huis is. We kijken niet alleen naar de bekende gegevens zoals het bouwjaar en de grootte van het perceel, maar we kijken ook hoe het huis erbij staat. En ook hoe de omgeving eruit ziet, wat er speelt in de wijk en wat de sfeer is.

Taxatie Zevenhuizen

Wil je graag exact weten wat jouw huis in Zevenhuizen waard is? Voordat je jouw woning wilt kopen, verkopen of verzekeren is het van belang dat je een officiële taxatie laat uitvoeren door een taxateur. De taxateur stelt een taxatierapport op waar de waarde van je woning in komt te staan. Als je je huis wilt verkopen kun je op deze manier een goede verkoopprijs bepalen. Wil je een huis kopen? Dan vraagt de hypotheekverstrekker bijna altijd naar een taxatierapport die is opgesteld door een onafhankelijke taxateur. De hypotheekverstrekker wil namelijk altijd weten of de waarde van het huis overeenkomt met de lening die jij aanvraagt.

KIEN Wijkmakelaar kan je voorzien van een gevalideerd taxatierapport van je woning in Zevenhuizen. Onze makelaars zijn geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en worden regelmatig getoetst om ervoor te zorgen dat ze aan alle eisen voldoen die een Register Taxateur nodig heeft.

Aankoopmakelaar Zevenhuizen

Op zoek naar een woning in Zevenhuizen of heb je jouw droomhuis al gevonden? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. KIEN Wijkmakelaar staat je graag bij tijdens het proces van het kopen van een huis: van het bijhouden van het aanbod in de omgeving van Zevenhuizen, tot aan het afronden van de koop. Onze wijkmakelaars weten precies wat er speelt in de omgeving van Zevenhuizen en hebben het huizenaanbod vaak al in beeld voordat het online komt. Als koper kunnen we jou snel op de hoogte brengen van het aanbod en een bezichtiging inplannen.

Heb je zelf je droomhuis al gevonden in de omgeving van Zevenhuizen? Dan staan wij jou graag bij als aankoopmakelaar. Met onze expertise en jarenlange ervaring als makelaar weten we jou goed te adviseren en te begeleiden tijdens het hele aankoopproces. We zorgen er onder andere voor dat je het overzicht behoudt en dat je de beste prijs betaald voor jouw droomhuis.

KIEN Wooncoach Zevenhuizen

De wijkmakelaars van KIEN gaan nog een stapje verder; wij zijn jouw goede buur die je ook adviseren voordat je besluit je huis te verkopen of om een huis te kopen. Dit is een belangrijk moment in je leven en niet zomaar een beslissing die je neemt. Er gaat vaak een lange tijd aan vooraf waarin je belangrijke beslissingen moet nemen. Is het bijvoorbeeld in de huidige huizenmarkt wel verstandig om te verhuizen of om je huis te verkopen? Of kun je nu beter je huis verduurzamen of verbouwen? Om deze beslissingen weloverwogen te maken staan we je graag bij tijdens dit proces. De KIEN Wooncoach van Zevenhuizen en omstreken komt graag vrijblijvend bij jou langs om je verder te helpen en alle mogelijkheden samen in kaart te brengen.

Contact makelaar Zevenhuizen

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze makelaardij? En wil je jouw huis in Zevenhuizen verkopen, of ben je op zoek naar een mooie woning in Zevenhuizen of omgeving? Plan vrijblijvend een afspraak in met één van onze makelaars en maak kennis met de makelaar van Zevenhuizen.

Naast makelaar in Zevenhuizen zijn wij ook actief als:

Chat met de wijkmakelaar