Logo Kien wit
Logo Kien
KIEN wijkmakelaar

KIEN Wijkmakelaar Rolde

Makelaar Rolde nodig?

Op zoek naar een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Rolde en omgeving? Bij KIEN vind je niet zomaar makelaars, maar wijkmakelaars. Wijkmakelaars die de omgeving van Rolde écht kennen en je goed kunnen adviseren bij het verkopen of aankopen van een woning. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden wij je de begeleiding die je nodig hebt om jouw huis in Rolde voor de beste prijs te verkopen of te kopen.

Huis verkopen Rolde?

Op zoek naar een verkoopmakelaar die je huis voor een goede prijs kan verkopen in Rolde? KIEN Wijkmakelaar helpt je graag! Bij het verkopen van je woning komt veel bij kijken. Wij begrijpen als geen ander dat je niet precies weet hoe dit traject eruit ziet en je hier wel wat hulp bij kunt gebruiken. De makelaars van KIEN begeleiden je graag gedurende het hele verkoopproces. Met onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij in staat om al jouw vragen te beantwoorden en je goed te begeleiden.

Het verkopen van je huis doen we écht samen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en betrokkenheid. In samenwerking zetten we de juiste lijnen uit om het hoogst haalbare resultaat te boeken. Wij zijn niet zomaar makelaars, maar wijkmakelaars die ook echt in de buurt wonen. Je kunt ons zien als die goede buur die toevallig heel veel over huizen weet. We nemen je graag stap voor stap mee in het verkoopproces en samen zorger we ervoor dat we je huis binnen no time voor de beste prijs hebben verkocht.

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen? Wij maken graag vrijblijvend kennis, zodat we samen de mogelijkheden in kaart kunnen brengen.

Gratis waardebepaling Rolde

Ben je benieuwd naar de waarde van jouw huis in Rolde in de huidige huizenmarkt? Als je jouw huis wilt verkopen is het handig om van te voren een gratis waardebepaling door een onafhankelijke makelaar te laten uitvoeren. Zo krijg je een realistisch beeld van de waarde van je woning op dit moment. Dit telt echter niet als officiële taxatie, een waardebepaling is puur in inschatting van de waarde.

De wijkmakelaar van KIEN komt graag persoonlijk bij jou langs om de waarde van jouw huis in Rolde te bepalen. Zo kunnen we het beste inschatten wat jouw woning waard is en maken we gelijk kennis met elkaar. Om de waarde van jouw huis goed te bepalen kijken we niet alleen naar de bekende gegevens zoals het bouwjaar en de grootte van het perceel. We kijken ook hoe het huis erbij staat, hoe de omgeving eruit ziet, wat er speelt in de wijk en hoe de sfeer is.

Taxatie Rolde

Wil je graag exact weten wat jouw huis in Rolde waard is en het laten taxeren? Voordat je jouw woning wilt verkopen of een huis wilt kopen, is het van belang dat je een officiële taxatie laat uitvoeren door een taxateur. De taxateur stelt een taxatierapport op waar de waarde van je woning in komt te staan. Als je een huis wilt kopen vraagt de hypotheekverstrekker bijna altijd naar een taxatierapport die is opgesteld door een onafhankelijke taxateur. Zij willen namelijk altijd weten of de waarde van het huis overeenkomt met de lening die jij aanvraagt. Wil je jouw huis verkopen? Dan kunnen je met een officiële taxatie de juiste verkoopprijs hanteren.

De wijkmakelaar van KIEN kan je voorzien van een gevalideerd taxatierapport van je woning in Rolde. Onze makelaars zijn geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en worden regelmatig getoetst om ervoor te zorgen dat ze aan alle eisen voldoen die een Register Taxateur nodig heeft.

Aankoopmakelaar Rolde

Op zoek naar een woning in Rolde of heb je jouw droomhuis al gevonden? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. KIEN Wijkmakelaar staat je graag bij tijdens het proces van het kopen van een huis: van het bijhouden van het aanbod in de omgeving van Rolde, tot aan het afronden van de koop. Onze wijkmakelaars weten precies wat er speelt in de omgeving en hebben het huizenaanbod vaak al in beeld voordat het online komt. Als koper kunnen we jou snel op de hoogte brengen van het aanbod en een bezichtiging inplannen.

Heb je zelf je droomhuis al gevonden in de omgeving van Rolde? Dan staan wij jou graag bij als aankoopmakelaar. Met onze expertise en jarenlange ervaring als makelaar weten we jou goed te adviseren en te begeleiden tijdens het hele aankoopproces. We zorgen er onder andere voor dat je het overzicht behoudt en dat je de beste prijs betaald voor jouw droomhuis.

KIEN Wooncoach Rolde

De wijkmakelaars van KIEN gaan nog een stapje verder en helpen je ook graag bij al je vragen die je jezelf stelt vóórdat je beslist om je huis te verkopen of om een huis te kopen. Dit zijn namelijk niet zomaar beslissingen die je neemt, het veranderd grotendeels je leven. Wij helpen je om deze beslissingen weloverwogen te maken. Is het bijvoorbeeld wel verstandig om nu te verhuizen of om een huis te verkopen? Of kan je beter je huis gaan verduurzamen of verbouwen? De KIEN Wooncoach van Rolde en omgeving komt graag bij jou langs om jouw situatie in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken.

Contact makelaar Rolde

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze makelaardij? En wil je jouw huis in Rolde verkopen, of ben je op zoek naar een mooie woning in Rolde of omgeving? Plan vrijblijvend een afspraak in met één van onze makelaars en maak kennis met de makelaar van Rolde

Naast makelaar in Rolde zijn wij ook actief als:

Chat met de wijkmakelaar