Logo Kien wit
Logo Kien
makelaar oosterwolde

KIEN Wijkmakelaar Oosterwolde

Maak kennis met KIEN wijkmakelaar

Makelaar Oosterwolde nodig?

makelaar oosterwolde

Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar in en rondom Oosterwolde? Bij KIEN vindt u geen gewone makelaars, maar wijkmakelaars die de omgeving van Oosterwolde door en door kennen. Wij bieden je de expertise en begeleiding die je nodig hebt om jouw woning in Oosterwolde tegen de beste prijs te kopen of verkopen.

 • Bezoekadres: Rondgang 56
 • 9408 MH Assen
 • Professioneel

  De makelaars bij KIEN zijn professioneel, deskundig en ervaren. Wij adviseren en begeleiden je graag tijdens het verkoop- of aankoopproces.

 • Toegankelijk

  Bij KIEN staan we voor eerlijkheid, openheid en vertrouwen. Samen werken we voor het beste resultaat.

 • Betrokken

  We gaan voor een win-win situatie voor alle partijen. Wij geloven dat het beste resultaat wordt bereikt wanneer iedereen zich goed voelt.

Koop je droomhuis samen met kien

Aankoopmakelaar Oosterwolde

Ben je op zoek naar een woning in Oosterwolde of heb je jouw droomhuis al gevonden? Dan is het tijd om de hulp van een aankoopmakelaar in te schakelen. Bij KIEN Wijkmakelaar staan we graag voor je klaar tijdens het hele proces van het kopen van een huis. Van het bijhouden van het aanbod in de omgeving van Oosterwolde tot aan het afronden van de koop.

Onze wijkmakelaars zijn op de hoogte van alles wat er speelt in de omgeving en hebben het huizenaanbod vaak al in beeld voordat het online komt. Als koper kunnen we je snel op de hoogte brengen van het aanbod en een bezichtiging inplannen.

Heb je al een droomhuis gevonden in de omgeving van Oosterwolde? Ook dan helpen we je graag verder als aankoopmakelaar. Met onze expertise en jarenlange ervaring als makelaar adviseren en begeleiden wij je tijdens het hele aankoopproces. Wij zorgen ervoor dat je het overzicht behoudt en de beste prijs betaalt voor jouw droomhuis.

Verkoop je woning voor de beste prijs

Huis verkopen Oosterwolde?

Op zoek  naar een verkoopmakelaar die je huis in Oosterwolde kan verkopen? KIEN Wijkmakelaar staat voor je klaar! Onze makelaars hebben ruime ervaring en expertise om al jouw vragen te beantwoorden en adviseren je graag tijdens het hele verkoopproces.

Samen met jou zetten we de juiste stappen om het hoogst haalbare resultaat te bereiken. Wij zorgen ervoor dat jouw huis snel en voor de beste prijs verkocht wordt. Benieuwd naar hoe wij jou verder kunnen helpen? Wij maken graag vrijblijvend kennis met je om de mogelijkheden te bespreken.

Gratis waardebepaling of officiële taxatie

Wat is jouw huis waard?

Wil je weten wat jouw huis in Oosterwolde waard is in de huidige woningmarkt? Als je overweegt om je huis te verkopen, is het verstandig om een gratis waardebepaling door een makelaar te laten uitvoeren. Zo krijg je een goed beeld van de huidige waarde van je huis.

Bij KIEN Wijkmakelaar komt onze makelaar graag bij jou langs om persoonlijk de waarde van jouw huis in Oosterwolde te bepalen. Naast de bekende gegevens zoals het bouwjaar en de grootte van het perceel, vinden wij het belangrijk om te zien hoe het huis erbij staat en hoe de wijk er precies uitziet. Op die manier kunnen we het beste inschatten wat jouw huis waard is in de huidige markt.

Wil je graag de exacte waarde van jouw woning in Oosterwolde weten? Voordat je een woning wilt kopen, verkopen of verzekeren, is het belangrijk dat je een officiële taxatie door een erkende taxateur laat uitvoeren.

Bij KIEN Wijkmakelaar kun je terecht voor een gevalideerd taxatierapport van jouw woning in Oosterwolde. Onze makelaars zijn geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en worden regelmatig getoetst om ervoor te zorgen dat zij aan alle eisen van een Register Taxateur voldoen.

Voor persoonlijke begeleiding en advies

KIEN Wooncoach Oosterwolde

Bij KIEN Wijkmakelaar gaan onze wijkmakelaars nog een stapje verder. Wij adviseren jou namelijk niet alleen wanneer je besluit om jouw huis te verkopen of een nieuw huis te kopen, maar ook daarvóór. Deze beslissing is namelijk niet zomaar genomen en roept vaak veel vragen op. Bijvoorbeeld of het verstandig is om te verhuizen in de huidige huizenmarkt, of dat het beter is om jouw huis te verduurzamen of te verbouwen.

Om deze belangrijke beslissingen weloverwogen te maken, staan wij jou graag bij gedurende het hele proces. Onze KIEN Wooncoach in Oosterwolde en omgeving komt graag vrijblijvend bij jou langs om jou verder te helpen en alle mogelijkheden samen in kaart te brengen.

Neem contact op met KIEN wijkmakelaar

Contact makelaar Oosterwolde

 • Bezoekadres: Rondgang 56
 • 9408 MH Assen

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze makelaardij? En wil je jouw huis in Oosterwolde verkopen of ben je op zoek naar een mooie woning in Oosterwolde? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze makelaars en ontmoet de makelaar van Oosterwolde.

Naast makelaar in Oosterwolde zijn wij ook actief als makelaar in Haulerwijk, Donkerbroek, Waskemeer, Wijnjewoude, Bakkeveen, Zevenhuizen, Appelscha, Veenhuizen, Kloosterveen, Assen, Rolde, Zuidlaren, Hooghalen, Hoogeveen, BeilenVries, Roden, Norg, Leek, Zeijen, Tynaarlo, Zuidvelde, Smilde en Bovensmilde.