Logo Kien wit
Logo Kien
makelaar hoogeveen

KIEN Wijkmakelaar Hoogeveen

Maak kennis met de wijkmakelaar van kien

Makelaar Hoogeveen nodig?

makelaar hoogeveen

Op zoek naar een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar in Hoogeveen en omstreken? Bij KIEN vind je niet zomaar makelaars, maar wijkmakelaars. Wijkmakelaars die de omgeving van Hoogeveen écht kennen en je goed kunnen adviseren bij het aankopen of verkopen van een woning. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden wij je de begeleiding die je nodig hebt om jouw huis in Hoogeveen voor de beste prijs te verkopen of te kopen.

  • Professioneel

    Met onze deskundigheid, ervaring en goede communicatie, adviseren en begeleiden wij je bij het hele verkoop- of aankoopproces.

  • Toegankelijk

    Bij KIEN staan we voor eerlijkheid, openheid en vertrouwen. In samenwerking zetten we de juiste lijnen uit om het hoogst haalbare resultaat te boeken.

  • Betrokken

    We gaan voor een win-win situatie voor alle partijen. Het beste resultaat bereik je volgens ons door een goed gevoel bij iedereen.

Je droomhuis kopen samen met KIEN

Aankoopmakelaar Hoogeveen

Op zoek naar een woning in Hoogeveen of heb je jouw droomhuis al gevonden? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen.

KIEN Wijkmakelaar helpt je graag bij het gehele proces van het kopen van een huis: van het bijhouden van het aanbod tot aan het afronden van de koop. Onze wijkmakelaars weten precies wat er speelt in de omgeving van Hoogeveen en hebben het huizenaanbod vaak al in beeld voordat het online komt. Als koper kunnen we jou snel op de hoogte brengen van het aanbod en een bezichtiging inplannen.

Heb je zelf je droomhuis al gevonden in de omgeving van Hoogeveen? Dan staan wij jou als aankoopmakelaar graag bij met het kopen van een huis. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de omgeving weten we je goed te adviseren tijdens het hele proces om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaald voor jouw droomhuis.

Verkoop je woning tegen de beste prijs

Huis verkopen Hoogeveen?

Op zoek naar een verkoopmakelaar in Hoogeveen die je huis kan verkopen? KIEN Wijkmakelaar helpt je graag!

Het is begrijpelijk dat je wel wat ondersteuning kunt gebruiken bij het verkopen van je huis. De makelaars van KIEN hebben jarenlange ervaring en de benodigde expertise om al jouw vragen goed te kunnen beantwoorden. Wij begeleiden en adviseren je graag bij het verkopen van je woning.

Bij KIEN doen we alles graag in samenwerking, want wij geloven dat wanneer we samen de lijnen uitzetten, we het hoogst haalbare resultaat boeken. We nemen je stap voor stap mee in het verkoopproces en samen zorgen we ervoor dat we binnen no time je huis voor de beste prijs hebben verkocht!

Gratis waardebepaling of een officiële taxatie

Wat is jouw huis waard?

Ben je benieuwd wat jouw huis in Hoogeveen waard is in de huidige woningmarkt?

Als je jouw huis wilt verkopen is het handig om van te voren een gratis waardebepaling door een makelaar te laten uitvoeren. Zo krijg je een goed beeld van de waarde van je huis op dit moment.

De wijkmakelaar van KIEN komt graag persoonlijk bij jou langs om de waarde van jouw huis in Hoogeveen te bepalen. Naast de bekende gegevens zoals het bouwjaar en de grootte van het perceel, vinden wij het ook belangrijk om te zien hoe het huis er bij staat. Maar ook hoe de wijk er precies uit ziet en hoe de sfeer is. Op die manier kunnen we het beste inschatten wat jouw huis waard is en kunnen we ook gelijk kennis met elkaar maken.

Officiële taxatie door de Register Taxateur

Wil je graag exact weten wat jouw woning in Hoogeveen waard is? De taxateur van KIEN stelt een taxatierapport op waar de officiële waarde van je woning in komt te staan. Zo kun je een goede verkoopprijs bepalen voor als je jouw huis wilt verkopen en bij het kopen van een huis laten zien aan de hypotheekverstrekker.

De makelaar van KIEN kan je voorzien van een gevalideerd taxatierapport van je huis in Hoogeveen. Onze makelaars zijn geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en worden regelmatig getoetst om ervoor te zorgen dat ze aan alle eisen voldoen die een Register Taxateur nodig heeft.

Persoonlijk advies en begeleiding

KIEN Wooncoach Hoogeveen

De wijkmakelaars van KIEN gaan nóg een stapje verder.

Wij helpen je namelijk ook graag verder vóórdat je besluit om een huis te kopen of je eigen woning te verkopen. Dit is een belangrijk moment in je leven en niet zomaar een beslissing die je neemt. Er gaat vaak een lange tijd aan vooraf waarin je belangrijke overwegingen moet maken.

Is het bijvoorbeeld in de huidige huizenmarkt wel verstandig om te verhuizen of om je huis te verkopen? Of kun je nu beter je huis verduurzamen of verbouwen? Om deze beslissingen weloverwogen te maken staan we je graag bij tijdens dit proces.

De KIEN Wooncoach van Hoogeveen en omstreken komt graag vrijblijvend bij jou langs om je verder te helpen en alle mogelijkheden samen in kaart te brengen.

Neem contact op met KIEN wijkmakelaar

Contact makelaar Hoogeveen

Nieuwsgierig geworden naar onze makelaardij?

En op zoek naar een mooie woning in Hoogeveen of omgeving, of wil je jouw huis in Hoogeveen verkopen? Plan een vrijblijvende afspraak in met één van onze makelaars en maak kennis met de makelaar van Hoogeveen.

Naast makelaar in Hoogeveen zijn wij ook actief als makelaar in Beilen, Hooghalen, Zuidlaren, Assen, Kloosterveen, SmildeRolde, Zuidvelde, Tynaarlo, Zeijen, Vries, Haulerwijk, Waskemeer, Donkerbroek, Zevenhuizen, Oosterwolde, Wijnjewoude, Bakkeveen, Appelscha, Norg, Leek en Roden.