Logo Kien wit
Logo Kien
makelaar beilen

KIEN Wijkmakelaar Beilen

Maak kennis met de wijkmakelaar van KIEN

Makelaar Beilen nodig?

makelaar assen

Op zoek naar een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Beilen en omstreken? Bij KIEN vind je niet zomaar makelaars, maar wijkmakelaars. Wijkmakelaars die de omgeving van Beilen écht kennen en je goed kunnen adviseren bij het aankopen of verkopen van een woning. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden wij je de begeleiding die je nodig hebt om jouw huis in Beilen voor de beste prijs te verkopen of te kopen.

  • Professioneel

    De wijkmakelaars van KIEN zijn deskundig en beschikken over de juiste expertise om je goed te adviseren en te begeleiden tijdens het verkoop- of aankoopproces.

  • Toegankelijk

    Bij KIEN staan we voor eerlijkheid, openheid en vertrouwen. In samenwerking zetten we de juiste lijnen uit om het hoogst haalbare resultaat te boeken.

  • Betrokken

    We gaan voor een win-win situatie voor alle partijen. Het beste resultaat bereik je volgens ons door een goed gevoel bij iedereen.

Je droomhuis kopen samen met KIEN

Aankoopmakelaar Beilen

Op zoek naar een woning in Beilen of heb je jouw droomhuis al gevonden? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen.

KIEN Wijkmakelaar helpt je graag bij het gehele proces van het kopen van een huis: van het bijhouden van het aanbod tot het afronden van de koop. Onze wijkmakelaars weten precies wat er speelt in de omgeving van Beilen en hebben het huizenaanbod vaak al in beeld voordat het online komt. Als koper kunnen we jou snel op de hoogte brengen van het aanbod en een bezichtiging inplannen.

Heb je zelf je droomhuis al gevonden in de omgeving van Beilen? Dan staan wij jou graag bij als aankoopmakelaar. Wij kennen de omgeving als geen ander en hebben jarenlange ervaring als makelaar. Met onze expertise kunnen we je goed adviseren en begeleiden tijdens het hele aankoopproces, om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaald voor jouw droomhuis.

verkoop je woning tegen de beste prijs

Huis verkopen Beilen?

Op zoek naar een verkoopmakelaar in Beilen die je huis voor een goede prijs kan verkopen? KIEN Wijkmakelaar helpt je graag!

Wij begrijpen het als geen ander dat je wel wat hulp kunt gebruiken bij het verkopen van je woning. De makelaars van KIEN hebben jarenlange ervaring als makelaar en de benodigde expertise om al jouw vragen te beantwoorden. Wij adviseren en begeleiden je graag tijdens het hele verkoopproces.

In samenwerking zetten we de juiste lijnen uit, want wij geloven dat wanneer we het écht samen doen, we het hoogst haalbare resultaat boeken. We nemen je graag stap voor stap mee in het hele verkooptraject en samen zorgen we ervoor dat we je woning binnen not time voor de beste prijs hebben verkocht!

Gratis waardebepaling of officiële taxatie

Wat is jouw huis waard?

Ben je benieuwd wat jouw huis in Beilen waard is in de huidige woningmarkt?

Als je jouw huis wilt verkopen is het handig om van te voren een gratis waardebepaling door een makelaar te laten uitvoeren. Zo krijg je een goed beeld van de waarde van je huis op dit moment.

De wijkmakelaar van KIEN komt graag persoonlijk bij jou langs om de waarde van jouw huis in Beilen te bepalen. Naast de bekende gegevens zoals het bouwjaar en de grootte van het perceel, vinden wij het ook belangrijk om te zien hoe het huis er bij staat. Op die manier kunnen we het beste inschatten wat jouw huis waard is en kunnen we gelijk kennis met elkaar maken.

Officiële taxatie door de Register Taxateur

Wil je graag exact weten wat jouw woning in Beilen waard is? De taxateur van KIEN stelt een taxatierapport op waar de waarde van jouw woning op dat moment in komt te staan. Handig voor als je jouw huis wilt verkopen om een goede verkoopprijs te bepalen en bij het kopen van een huis essentieel voor de hypotheekverstrekker.

De makelaar van KIEN kan je voorzien van een gevalideerd taxatierapport van jouw woning in Beilen. Onze makelaars zijn geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en worden regelmatig getoetst om ervoor te zorgen dat ze aan alle eisen voldoen die een Register Taxateur nodig heeft.

Voor persoonlijk advies en begeleiding

KIEN Wooncoach Beilen

De wijkmakelaars van KIEN gaan nóg een stapje verder.

Wij helpen je namelijk ook graag verder vóórdat je besluit om een huis te kopen of je eigen woning te verkopen. Dit is een belangrijk moment in je leven en niet zomaar een beslissing die je neemt. Er gaat vaak een lange tijd aan vooraf waarin je belangrijke overwegingen moet maken.

Is het bijvoorbeeld in de huidige huizenmarkt wel verstandig om te verhuizen of om je huis te verkopen? Of kun je nu beter je huis verduurzamen of verbouwen? Om deze beslissingen weloverwogen te maken staan we je graag bij tijdens dit proces.

De KIEN Wooncoach van Beilen en omstreken komt graag vrijblijvend bij jou langs om je verder te helpen en alle mogelijkheden samen in kaart te brengen.

Neem contact op met de wijkmakelaar van Kien

Contact makelaar Beilen

Nieuwsgierig geworden naar onze makelaardij?

En wil je jouw huis in Beilen verkopen, of ben je op zoek naar een mooie woning in Beilen of omgeving? Plan vrijblijvend een afspraak in met één van onze makelaars en maak kennis met de makelaar van Beilen

Naast makelaar in Beilen zijn wij ook actief als makelaar in Assen, KloosterveenNorgRodenZeijenRoldeHoogeveenHooghalenZuidlarenBeilenVriesTynaarloZuidveldeSmildeBovensmildeHaulerwijk, Veenhuizen, WaskemeerDonkerbroek, Bakkeveen, WijnjewoudeZevenhuizenOosterwolde en Appelscha.