Logo Kien wit
Logo Kien
makelaar veenhuizen

KIEN Wijkmakelaar Veenhuizen

Maak kennis met KIEN Wijkmakelaar

Makelaar Veenhuizen nodig?

makelaar veenhuizen

Op zoek naar een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Veenhuizen en omstreken? Bij KIEN vind je niet zomaar makelaars, maar wijkmakelaars. Wijkmakelaars die de omgeving van Veenhuizen écht kennen en je goed kunnen adviseren bij het aankopen of verkopen van een woning. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden wij je de begeleiding die je nodig hebt om jouw huis in Veenhuizen voor de beste prijs te verkopen of te kopen.

  • Professioneel

    Met onze expertise en deskundigheid, adviseren en begeleiden we je graag tijdens het verkoop- of aankoopproces van jouw woning.

  • Toegankelijk

    Bij KIEN staan we voor eerlijkheid, openheid en vertrouwen. In samenwerking zetten we de juiste lijnen uit om het hoogst haalbare resultaat te boeken.

  • Betrokken

    We gaan voor een win-win situatie voor alle partijen. Het beste resultaat bereik je volgens ons door een goed gevoel bij iedereen.

Je droomhuis kopen met KIEN

Aankoopmakelaar Veenhuizen

Op zoek naar een woning in Veenhuizen of heb je jouw droomhuis al gevonden? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. KIEN Wijkmakelaar helpt je graag bij het gehele proces van het kopen van een huis: van het bijhouden van het aanbod tot het afronden van de koop. Onze wijkmakelaars weten precies wat er speelt in de omgeving van Veenhuizen en hebben het huizenaanbod vaak al in beeld voordat het online komt. Als koper kunnen we jou snel op de hoogte brengen van het aanbod en een bezichtiging inplannen.

Heb je zelf je droomhuis al gevonden in de omgeving van Veenhuizen? Dan staan wij jou graag bij als aankoopmakelaar. Wij kennen de omgeving als geen ander en hebben jarenlange ervaring als makelaar. Met onze expertise kunnen we je goed adviseren tijdens het hele aankoopproces om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaald voor jouw droomhuis.

Verkoop je woning tegen de beste prijs

Huis verkopen Veenhuizen?

Op zoek naar een verkoopmakelaar in Veenhuizen die je huis voor de beste prijs kan verkopen? KIEN Wijkmakelaar helpt je graag! De makelaars van KIEN hebben ruime ervaring en de expertise om al jouw vragen te beantwoorden. Wij adviseren en begeleiden je graag tijdens het hele verkoopproces.

In samenwerking zetten we de juiste lijnen uit om het hoogst haalbare resultaat te boeken. Samen zorgen we ervoor dat we je huis binnen no time voor de beste prijs hebben verkocht. Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen? Wij maken graag vrijblijvend kennis, zodat we samen de mogelijkheden in kaart kunnen brengen.

Gratis waardebepaling of officiële taxatie

Wat is jouw huis waard?

Benieuwd wat jouw huis in Veenhuizen waard is in de huidige woningmarkt? Als je je huis wilt verkopen is het handig om van te voren een gratis waardebepaling door een makelaar te laten uitvoeren. Zo krijg je een goed beeld van de waarde van je huis op dit moment.

De wijkmakelaar van KIEN komt graag persoonlijk bij jou langs om de waarde van jouw huis in Veenhuizen te bepalen. Naast de bekende gegevens zoals het bouwjaar en de grootte van het perceel, vinden wij het ook belangrijk om te zien hoe het huis er bij staat. Maar ook hoe de wijk er precies uit ziet en hoe de sfeer is. Op die manier kunnen we het beste inschatten wat jouw huis waard is.

Wil je graag exact weten wat jouw woning in Veenhuizen waard is? Voordat je een woning wilt kopen, verkopen of verzekeren is het van belang dat je een officiële taxatie laat uitvoeren door een taxateur.

KIEN Wijkmakelaar kan je voorzien van een gevalideerd taxatierapport van je woning in Donkerbroek. Onze makelaars zijn geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en worden regelmatig getoetst om ervoor te zorgen dat ze aan alle eisen voldoen die een Register Taxateur nodig heeft.

Voor persoonlijke begeleiding en advies

KIEN Wooncoach Veenhuizen

De wijkmakelaars van KIEN gaan nóg een stapje verder.

Wij helpen je namelijk ook graag verder vóórdat je besluit om een huis te kopen of je eigen woning te verkopen. Dit is een belangrijk moment in je leven en niet zomaar een beslissing die je neemt. Er gaat vaak een lange tijd aan vooraf waarin je belangrijke overwegingen moet maken.

Is het bijvoorbeeld in de huidige huizenmarkt wel verstandig om te verhuizen of om je huis te verkopen? Of kun je nu beter je huis verduurzamen of verbouwen? Om deze beslissingen weloverwogen te maken staan we je graag bij tijdens dit proces.

De KIEN Wooncoach van Veenhuizen en omstreken komt graag vrijblijvend bij jou langs om je verder te helpen en alle mogelijkheden samen in kaart te brengen.

Neem contact op met KIEN wijkmakelaar

Contact makelaar Veenhuizen

Nieuwsgierig geworden naar onze makelaardij?

En wil je jouw huis in Veenhuizen verkopen, of ben je op zoek naar een mooie woning in Veenhuizen of omgeving? Plan vrijblijvend een afspraak in met één van onze makelaars en maak kennis met de makelaar van Veenhuizen.

Naast makelaar in Veenhuizen zijn wij ook actief als makelaar in Assen, Kloosterveen, Smilde, Bovensmilde, Rolde, Zuidlaren, Hooghalen, Hoogeveen, Beilen, Zeijen, Vries, Tynaarlo, Zuidvelde, Norg, Roden, Haulerwijk, Waskemeer, Bakkeveen, Wijnjewoude, Donkerbroek, Zevenhuizen, Leek, Oosterwolde en Appelscha.