Logo Kien wit
Logo Kien
KIEN wijkmakelaar

KIEN Wijkmakelaar Marsdijk

Makelaar Marsdijk nodig?

Op zoek naar een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar in Marsdijk, een wijk in Assen-noord? Bij KIEN vind je niet zomaar makelaars, maar wijkmakelaars. Wijkmakelaars die de omgeving van Assen, en zo ook de wijk van Marsdijk écht kennen. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij je goed adviseren bij het aankopen en verkopen van een woning in deze wijk. Wil je jouw huis verkopen of een huis kopen in Marsdijk? De wijkmakelaar van KIEN helpt je graag verder!

Huis verkopen Marsdijk?

Op zoek naar een verkoopmakelaar in de wijk Marsdijk die je huis kan verkopen? KIEN Wijkmakelaar helpt je graag bij het verkoopproces! Het is begrijpelijk dat je niet goed wat er allemaal bij komt kijken wanneer je besluit om je huis te verkopen. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen! De makelaars van KIEN hebben jarenlange ervaring en de benodigde expertise om je goed te begeleiden tijdens het hele proces.

Bij ons staat persoonlijke aandacht en betrokkenheid voorop. De makelaar van KIEN staat je tijdens het hele proces bij en je kunt met al je vragen bij ons terecht, niks is te gek. Je kunt ons zien als die goede buur die toevallig heel veel weet over huizen en jou graag adviseert. In samenwerking zetten we de juiste lijnen uit, want wij geloven dat wanneer we het écht samen doen, we het hoogst haalbare resultaat te boeken. Voor je het weet hebben we je huis verkocht voor de beste prijs!

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen? Wij maken graag vrijblijvend kennis, zodat we samen de mogelijkheden in kaart kunnen brengen.

Gratis waardebepaling Marsdijk

Ben je benieuwd wat jouw huis in Marsdijk waard is in de huidige huizenmarkt? Met een gratis waardebepaling krijg je een goed beeld van de waarde van je woning op dit moment. Om de waarde van jouw huis in Pittelo te bepalen komt de wijkmakelaar van KIEN graag persoonlijk bij jou langs. We kijken namelijk niet alleen naar de bekende gegevens zoals het bouwjaar en de grootte van het perceel. Wij vinden het ook belangrijk om te bekijken hoe het huis er momenteel bij staat, hoe de omgeving eruit ziet en wat de sfeer is. Alleen op deze manier kunnen we het beste inschatten wat jouw woning waard is. Ook kunnen we gelijk kennis met elkaar maken, wel zo leuk toch?

Taxatie Marsdijk

Benieuwd wat jouw woning in Marsdijk exact waard is? KIEN Wijkmakelaar komt graag bij je langs om een officiële taxatie uit te voeren. Onze makelaars zijn geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en worden regelmatig getoetst om ervoor te zorgen dat ze aan alle eisen voldoen die een Register Taxateur nodig heeft.

Voordat je een woning wilt kopen of verkopen is het van belang dat je een taxatie laat uitvoeren door een taxateur. Deze stelt een gevalideerd taxatierapport op waar de waarde van jouw (toekomstige) woning in staat beschreven. Aan de hand van dit rapport kun je een goede verkoopprijs voor jouw huis bepalen. Als je een huis wilt kopen kun je met het taxatierapport een lening aanvragen bij de hypotheekverstrekker. Deze wil namelijk altijd weten of de waarde van het huis overeenkomt met de lening die jij aanvraagt. De taxateurs van KIEN helpen je graag verder!

Aankoopmakelaar Marsdijk

Op zoek naar een woning in de wijk Marsdijk of heb je jouw droomhuis al gevonden? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. De wijkmakelaar van KIEN helpt je graag bij het aankoopproces van jouw droomhuis. Van het bijhouden van het aanbod in de wijk van Marsdijk tot aan het afronden van de koop; wij staan voor je klaar. Wij weten precies wat er speelt in de wijk en hebben het huizenaanbod vaak al in beeld voordat het online komt. Als koper kunnen we jou snel op de hoogte brengen van het aanbod en een bezichtiging inplannen.

Heb je zelf je droomhuis al gevonden in Marsdijk? Dan staan wij jou graag bij als aankoopmakelaar. Wij kennen de wijk als geen ander en hebben jarenlange ervaring als makelaar in deze omgeving. Met onze expertise kunnen we je goed adviseren tijdens het hele aankoopproces en zorgen we ervoor dat je de beste prijs betaald voor jouw woning.

KIEN Wooncoach Marsdijk

De wijkmakelaars van KIEN gaan graag nog een stapje verder, want wij adviseren je ook vóórdat je besluit je huis te verkopen of kopen. Dit is namelijk niet zomaar een beslissing die je neemt, deze wordt vaak weloverwogend gemaakt. En hier kunnen de meesten wel wat ondersteuning bij gebruiken. Als makelaar kennen wij de huizenmarkt als geen ander, kunnen we antwoord geven op al jouw vragen en de twijfels die je hebt wegnemen. De KIEN Wooncoach van Marsdijk komt graag vrijblijvend bij jou langs om samen alle mogelijkheden te bespreken en je bij te staan tijdens deze belangrijke stap in je leven.

Contact makelaar Marsdijk

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze makelaardij? En wil je jouw huis in de wijk Marsdijk verkopen, of ben je op zoek naar een mooie woning in Marsdijk? Plan vrijblijvend een afspraak in met één van onze makelaars en maak kennis met de makelaar van Marsdijk.

Naast makelaar in Marsdijk zijn wij ook actief als:

Chat met de wijkmakelaar