Logo Kien wit
Logo Kien
makelaar marsdijk

KIEN Wijkmakelaar Marsdijk

Maak kennis met KIEN wijkmakelaar

Makelaar Marsdijk nodig?

makelaar marsdijk

Op zoek naar een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Marsdijk? Bij KIEN vind je niet zomaar makelaars, maar wijkmakelaars. Wijkmakelaars die de omgeving van Marsdijk écht kennen en je goed kunnen adviseren bij het aankopen of verkopen van een woning. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden wij je de begeleiding die je nodig hebt om jouw huis in Marsdijk voor de beste prijs te verkopen of te kopen.

  • Professioneel

    De makelaars van KIEN zijn deskundig en professioneel. Met onze expertise kunnen we je goed begeleiden en adviseren tijdens het aankoop- of verkooptraject.

  • Toegankelijk

    Bij KIEN vinden we eerlijkheid, openheid en vertrouwen belangrijk. In samenwerking zetten we de juiste lijnen uit om het hoogst haalbare resultaat te boeken.

  • Betrokken

    We gaan voor een win-win situatie voor alle partijen. Het beste resultaat bereik je volgens ons door een goed gevoel bij iedereen.

Je droomhuis kopen met KIEN

Aankoopmakelaar Marsdijk

Op zoek naar een woning in Marsdijk of heb je jouw droomhuis al gevonden? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen.

KIEN Wijkmakelaar helpt je graag bij het gehele proces van het kopen van een huis: van het bijhouden van het aanbod tot het afronden van de koop. Onze wijkmakelaars weten precies wat er speelt in de omgeving van Marsdijk en hebben het huizenaanbod vaak al in beeld voordat het online komt. Als koper kunnen we jou snel op de hoogte brengen van het aanbod en een bezichtiging inplannen.

Heb je zelf je droomhuis al gevonden in de omgeving van Marsdijk? Dan staan wij jou graag bij als aankoopmakelaar. Wij kennen de omgeving als geen ander en hebben jarenlange ervaring als makelaar. Met onze expertise kunnen we je goed adviseren en begeleiden tijdens het hele aankoopproces, om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaald voor jouw droomhuis.

Verkoop je huis tegen de beste prijs

Huis verkopen Marsdijk?

Op zoek naar een verkoopmakelaar in Marsdijk die je huis voor een goede prijs kan verkopen? KIEN Wijkmakelaar helpt je graag! De makelaars van KIEN hebben jarenlange ervaring als makelaar en de benodigde expertise om al jouw vragen te beantwoorden. Wij adviseren en begeleiden je graag tijdens het hele verkoopproces.

In samenwerking zetten we de juiste lijnen uit, want wij geloven dat wanneer we het écht samen doen, we het hoogst haalbare resultaat boeken. We nemen je graag stap voor stap mee in het hele verkooptraject en samen zorgen we ervoor dat we je woning binnen not time voor de beste prijs hebben verkocht!

Gratis waardebepaling of officiële taxatie

Wat is jouw woning waard?

Ben je benieuwd wat jouw huis in Marsdijk waard is in de huidige woningmarkt? Als je jouw huis wilt verkopen is het handig om van te voren een gratis waardebepaling door een makelaar te laten uitvoeren. Zo krijg je een goed beeld van de waarde van je huis op dit moment.

De wijkmakelaar van KIEN komt graag persoonlijk bij jou langs om de waarde van jouw huis in Marsdijk te bepalen. Naast de bekende gegevens zoals het bouwjaar en de grootte van het perceel, vinden wij het ook belangrijk om te zien hoe het huis er bij staat. Op die manier kunnen we het beste inschatten wat jouw huis waard is en kunnen we gelijk kennis met elkaar maken.

Wil je graag exact weten wat jouw woning in Marsdijk waard is? De taxateur van KIEN stelt een taxatierapport op waar de waarde van jouw woning op dat moment in komt te staan. Handig voor als je jouw huis wilt verkopen om een goede verkoopprijs te bepalen en bij het kopen van een huis essentieel voor de hypotheekverstrekker.

De makelaar van KIEN kan je voorzien van een gevalideerd taxatierapport van jouw woning in Marsdijk. Onze makelaars zijn geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en worden regelmatig getoetst om ervoor te zorgen dat ze aan alle eisen voldoen die een Register Taxateur nodig heeft.

Voor persoonlijke begeleiding en advies

KIEN Wooncoach Marsdijk

De wijkmakelaars van KIEN gaan nóg een stapje verder.

Wij helpen je namelijk ook graag verder vóórdat je besluit om een huis te kopen of je eigen woning te verkopen. Dit is een belangrijk moment in je leven en niet zomaar een beslissing die je neemt. Er gaat vaak een lange tijd aan vooraf waarin je belangrijke overwegingen moet maken.

Is het bijvoorbeeld in de huidige huizenmarkt wel verstandig om te verhuizen of om je huis te verkopen? Of kun je nu beter je huis verduurzamen of verbouwen? Om deze beslissingen weloverwogen te maken staan we je graag bij tijdens dit proces.

De KIEN Wooncoach van Marsdijk en omstreken komt graag vrijblijvend bij jou langs om je verder te helpen en alle mogelijkheden samen in kaart te brengen.

Maak kennis met KIEN

Contact makelaar Marsdijk

Nieuwsgierig geworden naar onze makelaardij?

En wil je jouw huis in Marsdijk verkopen, of ben je op zoek naar een mooie woning in Marsdijk of omgeving? Plan vrijblijvend een afspraak in met één van onze makelaars en maak kennis met de makelaar van Marsdijk.

Naast makelaar in Marsdijk zijn wij ook actief als makelaar in Assen, Pittelo, Kloosterveen, Veenhuizen,NorgRoden, Leek, ZeijenRoldeHoogeveenHooghalenZuidlarenBeilenVriesTynaarloZuidveldeSmildeBovensmildeHaulerwijkWaskemeerDonkerbroekWijnjewoudeZevenhuizenOosterwolde en Appelscha.